Miért nem akarja a fogorvosom beleírni a kiskönyvembe, hogy megjelentem nála?
Nálam soha senki nem ellenőrizte, hogy voltam-e fogorvosnál.
Mondjuk azt nem értem, hogy mi ez az "elvi kérdés", de a fogászatnak nem szoktak akkora feneket keríteni. Azért van jelentősége, mert terhesség alatt sokat romolhat a fogak és az íny állapota. Nekem is pl egy pici lyukkal indult, aztán a baba születése után letört a fele... Most majd mehetek, hogy építsék újra. De egész idő alatt a kutyát sem érdekelte. A másik két gyerekem esetében sem. Említették, hogy érdemes ellenőriztetni, aztán ennyi.
Ne törődj a pecséttel. Nem az a lényeg a kiskönyvben, hanem a terhesgondozási pecsétek, de az is a támogatások miatt.
Ettől függetlenül kezelve vannak a fogaid, és ez a lényeg.
Szia!
Csak akkor írják be és pecsételik le, ha nincsen semmi teendő már a szájban, úgymond teljesen szanált a fogazat! Amíg van pici lyuk is, lelkiismeretes orvos nem írja alá, ugyanis abból lehet góc, amiből baj is lehet!
Off:
Keress egy másik, normális fogorvost.
On:
senkit nem fog érdekelni, hogy benn van-e a pecsét, ez saját érdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!