Mikortól érezni, hogy ott van a bébi?
Figyelt kérdés
2007. nov. 5. 22:09
1/4 anonim válasza:
szia
általában első babánál 16-17 hetesen,másodiknál elöbb(tudod mire kell figyelni).én 16 hetesen éreztem elöször.minden jót.
2/4 anonim válasza:
Szia.
Èn is a 16.héten éreztem elözször a baba mozga´sa´t.Elsö baba.Ez egye´nenként változó.Van aki csak a 19 hét környékén érzi meg a babát.
Nagyon jó érzés.
29 hetes kismama.
3/4 anonim válasza:
Igazából már kb a harmadik hónapban.Ha hanyatt fekszel és ahogy a has megfeszül végigsimítod egy kis dudort lehet érezni.Persze ezt inkább csak soványabb kismamák érzik.De biztosan csak ha már van pocak,vagy megmozdult,ami kb a 17 hét környékére tehető.
4/4 anonim válasza:
Szia,én az első babánkat várom és már a 14. héten megmozdult.Ez egyéntől függ.Azt mondják,hogy akinek véknyabbb a hasfala(kevesebb rajta a zsír) az hamarabb megérzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!