Szerintetek milyen név illik a Horváth Leilahoz?
Na azért állítsuk le magunkat... nekem se tetszik, de nem nekünk kell, hanem a kérdezőéknek. De a sértő véleményeket meg lehet tartani magunknak. Kíváncsi vagyok utolsó, neked mi a neved, biztos számtalan ilyen nevűt fel tudok sorolni a számodra prolinak bélyegzett társadalmi osztályból...
Kérdező, én ez mellé a név mellé valami hagyományosabbat választanék, hogy tudjon választani, melyiket szeretné viselni. Mit szólnál ezekhez? Horváth Leila Viola, Horváth Leila Tilda, Horváth Leila Imola, Horváth Leila Sára?
Igen, ezzel egyetértek: adhatna neki valami rendes nevet, vagy valami tényleg különlegeset, hogy tudjon választani.
Katalin, Zsuzsa, Rita, Eszter, Márta, Benigna, Beatrix, Judit, Krisztina, Nóra, Dóra, Dorottya, Margit, Júlia, Olga stb. mind jó választás lehet.
Istenem.. egyesek de értelmetlenek itt.:D
A kérdező nem arra kiváncsi, hogy a Leila név kinek, hogy tetszik. :D
Horváth Leila Lilien
Horváth Leila Hanna
Horváth Leila Eliza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!