Baj, ha nem szedek semmiféle vitamint sem?
Figyelt kérdés
18 hetes terhes vagyok, paradicsomot, görögdinnyét rengeteget eszek.2015. aug. 10. 11:10
1/5 anonim válasza:
Dehogy baj.. 12 hetes korig kell a folsav, minden mást eleget be lehet vinni egészséges táplálkozással. Gondolom ez nem paradicsomban meg dinnyében merül ki. :))
2/5 A kérdező kommentje:
Pontosan mit értesz egészséges tàplàlkozàs alatt?
2015. aug. 10. 11:34
3/5 anonim válasza:
Nyilván szükség van húsokra is, belsőségek sok vasat tartalmaznak. De köretnek sem mindegy, hogy bő olajban sült gyorsfagyasztott "krumpli" vagy néha párolt zöldség, stb. Egyébként a megfelelő fogalmazás tőlem inkább a változatos lett volna, bocsi. Sok féle vitamin és ásványianyag van, majdnem mindenben van valami de kevés az az étel, amiben minden megvan. Ezért sokféle táplálék az, ami kiegészíti egymást.
4/5 anonim válasza:
Nem baj én sem szedtem az elsőnél. Sok gyümölcs, zöldség lehetőleg idény. Teljes kiőrlésű pékáru, hús de nem a tescos szar hanem hentestől vagy házi. Rengeteg folyadék, lehetőleg ne a cukros szénsavas mérgek. Nátrium-glutamátot, aszpartámot lehetőleg kerüld.
5/5 anonim válasza:
nem baj én se szedek, csak neoferrofolgammát mert vérszegény vagyok.19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!