Van itt olyan aki terhessege alatt semmifele vitamint nem szedett csak egeszsegesen taplalkozott?
En szedek ugyan vitamint, de ugy erzem attol van hanyingerem es attol nincs etvagyam.2naponta szedem a femibiont es a folsavat .
A magneb6ot pedig naponta.Kalcium pezsgotablettat pedig hetente.
A vitamin "mentes" napokon jobban erzem magam.
Miert van ez?
23hkm
Én nem szedtem,mert kihánytam őket.Helyette egészségesen táplálkoztam,sok gyümölcs,zöldség.
A lányom makk egészséges!
Én a 12. hétig szedtem, aztán leálltam mindennel. (terhesvitamin, magnézium, folsav) Most 5 hónapos a fiam, és egészséges.
Kérdezd meg a dokidat.
Gravidát szedtem néhány db-ot, de én is émelyegtem, néha hánytam tőle. Aztán elolvastam a h.útmutatót, hogy nem reggel, hanem este kell bevenni, úgy nem volt semmi probléma. Ez volt az első terhességnél.
Most a másodiknál már külön kell szednem amire szükségem van, így is egy marék bogyó (első harmadban folsav, elejétől dupla vas+C vit., közepétől magnézium emelt adag), így is a laborom a béka feneke alatt.
Sajnos a terhesvitaminok csak általánosságban tartalmazzák a szükséges ásványokat, nem árt, nem használ alapon. Én megpróbáltam egészségesen táplálkozni, de nem lehet annyi céklát és marhahúst megenni, hogy jó legyen a vasam, a zöldség-gyümölcsben meg már alig van vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!