Missed ab után mi segíti a lábadozást? Tea? Vitamin?
Szia!
Sajnálom...Nekem sem volt vérzés a műtét után, inkább pár napjára jelentezett, mint nálad.Pocakod, petefészked nem fáj?
Előző vagyok.
Szerintem inább lelki okai vannak a rosszulléteidnek,pihenj minél többet, próbálj nem a múlton agyalni.Foglald le magad.Tudom nagyon nehéz, de muszáj kizökkenned.
Jobbulást!
Hát igen, ebben teljesen igazad van.Pihenj, most csak magaddal törődj, próbálj kitörni a fájdalmadból.
Kitartás,hidd el jobb lesz.Sajna tapasztalat...
Sajnálom. :(
Én a műtét után szedtem a Gravidát, gyenge voltam, nagyon kellett a vas a vérvezsteség miatt..., aztán C vitamint, napi 500 mg-ot, ez vérzéscsillapító is, meg a folsavat, hogy fel legyek töltve, mire próbálkozhatunk a következő babával.
2 hónap telt így, utána átálltam a méhpempőre, bioboltban vettem. Jah, és a barátcserje kapszulára, mert ez leviszi a prolaktint, ami nekem a műtét után nagyon megemelkedett, - azt hitte a szervezetem, hogy szültem, és szoptatnom kell, és nagyon fájtak a cicijeim...
Ezenkívül rengeteget sírtam. Szinte ordítottam. Nem hogy jobb lett volna az idő múlásával, hanem egyre csak elmélyült bennem a seb, a kilátástalanság, a fájdalom.
Minden nap kértem a babánkat, hogy küldje el a kistestvért, mert megőrülök, olyan üresnek érzem magam.
Igyekeztem tornázni, és sokat sétálni a napi 5-6 sírógörcs mellett. Ami eszembejutott, gondolat, azt rögtön kimondtam, vagy leírtam. Ez is nagy segítség volt.
AZtán eltelt 3 hónap, és próbálkoztunk a következő babával. Minden sikertelen hónapban az előzőt akartam visszakapni... 2 hónap volt így, de az is rémálombaillő. A 3. hónapban sikerült a tesó.
Bocs, ha nem tudtam segíteni, de még mindig időnként szükségem van rá, hogy leírjam. :(
De büszke vagyok arra, hogy ha a 2. gyermekem elég nagy lesz, elmondhatom neki, hogy van egy angyalkatestvére az égben, akitől bármit kérhet, megsegíti. :)
Meglásd, hamarosan te is elkezdesz csendben örülni!
Kitartás!
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!