Hogyan zajlik egy CTG vizsgálat? Magzatmozgást is figyelnek ha jól tudom és ha éppen nem mozog a baba?!
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 15:54
1/4 A kérdező kommentje:
Jövő héten megyek először ilyen vizsgálatra...
2010. márc. 8. 15:55
2/4 anonim válasza:
akkor megmozgatják!!!:)az enyém mindíg aludt és ilyenkor meglökdöste a védőnő és akkor rúgdosott csak! :)
3/4 anonim válasza:
Szia
1 vagy 2 tapacskát tesznek a hasadra,van ahol gombot kell nyomkodni ha mozog a baba és van ahol nem.
Én hiába ettem a csokit stb,volt hogy lánykám teljesen végig aludta az egészet így másnap mehettem újra vissza.
4/4 anonim válasza:
Megvárják, hogy mozogjon:) Vigyél magaddal cukorkát, vagy ha minden kötél szakad igyál pár korty kólát, vagy egyél csokit:)
Nem kell végig mozognia, de azért nézik, hogy mennyit mozgott.
Az enyémet néha picit noszogatni kellett, de végül mindig mozgott:)
ҝ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!