Normális, hogy 18 hetesen sem látszik még a poci?
nYUGI NEM MINDEN POCAK EGYFORMA NAGY,VAGY EGYFORMA gyorsasàggal nö.
még van rengeteg idöd,ne félj jön majd az a poci!
amugy mindig a vékony lànyokon làtzszik meg hamarabb,de elsö babàsoknàl nem nö olyan hirtelen a poci!
Nos ha a doki mindent rendeben talàlt,ne aggodj,inkàbb olvasgass az anyasàg örömeiröl,különbözö oldalokon(hoxa,babanet,stb)
minden jot!
Szia! Én most vagyok a 22.hétben, kb egy hete kezdett el látszani, hogy nem csak jól laktam, hanem van benne valaki:))De gondolom, a régi, passzentos nadrágjaid már nemigazán kényelmesek. Ez egyébként sok mindentől függ. Egy ismerősöm már 4 hónaposan úgy nézett ki, mint aki a hetedikben lenne.
nyugi! Mostmár lassan elkezd nőni (aztán meg egyre gyorsabban:))
Én 156 cm magas vagyok, darázsderékkel, vagyis 93-as volt a csípőm, 63-as a derekema, és most a 19. hét elején egyik napról a másikra kikerekedett a pocakom. Addig észre sem lehetett venni, hogy terhes vagyok. Most már látszik. És tényleg, mindez egy hétvége alatt zajlódott le. :)
A hasad akkor kezd el nőni, ha a medencédben már nem fog elférni a baba.
Sziasztok,
köszi a válaszokat, igazából nem méregettem magam, csak az aggasztott, hogy ugyanúgy nézek ki, mint eddig is (tök átlagos alkat, talán gyomorban/hasban kicsit kerekebb, de semmi különös), semmi külső jele a terhességemnek, de majd csak látszik hamarosan, és köszi a bíztatást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!