Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 18 hetesen sem...

Normális, hogy 18 hetesen sem látszik még a poci?

Figyelt kérdés
18 hetes UH-n voltam pont a héten, a babóval minden rendben, mindene akkora, mint ahogy az a "nagy könyvben meg van írva", és teljesen rendben van, csak furcsállom, hogy szinte semmi pocim. Hozzáteszem, sosem volt darázsderekam a 160 cm-es magasságomhoz képest mindig is volt legalább 70-es a derekam, és közel 90-es a csípőm.
2008. szept. 6. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:

nYUGI NEM MINDEN POCAK EGYFORMA NAGY,VAGY EGYFORMA gyorsasàggal nö.

még van rengeteg idöd,ne félj jön majd az a poci!

amugy mindig a vékony lànyokon làtzszik meg hamarabb,de elsö babàsoknàl nem nö olyan hirtelen a poci!

Nos ha a doki mindent rendeben talàlt,ne aggodj,inkàbb olvasgass az anyasàg örömeiröl,különbözö oldalokon(hoxa,babanet,stb)

minden jot!

2008. szept. 6. 09:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én most vagyok a 22.hétben, kb egy hete kezdett el látszani, hogy nem csak jól laktam, hanem van benne valaki:))De gondolom, a régi, passzentos nadrágjaid már nemigazán kényelmesek. Ez egyébként sok mindentől függ. Egy ismerősöm már 4 hónaposan úgy nézett ki, mint aki a hetedikben lenne.

nyugi! Mostmár lassan elkezd nőni (aztán meg egyre gyorsabban:))

2008. szept. 6. 10:45
 3/6 Agocs Hajnalka ***** válasza:
Ugyanezt a kerdest tettem fel ugyanitt 18 hetesen! Szerintem nem igaz hogy aki vekony elobb latszik ..45 !kilosan estem teherbe es csak a 21-22.-ik hettol kezdtem gombolyodni! ne aggodj jon majd a poci! Minden jot!
2008. szept. 6. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem hogy mik a méretek?
2008. szept. 6. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 156 cm magas vagyok, darázsderékkel, vagyis 93-as volt a csípőm, 63-as a derekema, és most a 19. hét elején egyik napról a másikra kikerekedett a pocakom. Addig észre sem lehetett venni, hogy terhes vagyok. Most már látszik. És tényleg, mindez egy hétvége alatt zajlódott le. :)

A hasad akkor kezd el nőni, ha a medencédben már nem fog elférni a baba.

2008. szept. 6. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

köszi a válaszokat, igazából nem méregettem magam, csak az aggasztott, hogy ugyanúgy nézek ki, mint eddig is (tök átlagos alkat, talán gyomorban/hasban kicsit kerekebb, de semmi különös), semmi külső jele a terhességemnek, de majd csak látszik hamarosan, és köszi a bíztatást! :-)

2008. szept. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!