Hogyan fájt a hasatok, és hol, mikor még csak sejtettétek, hogy babát vártok? Mikor derült ki?
Milyen volt a folyásotok?(--ha volt)
Köszi szépen,és boldog babavárást!
Én onnan sejtettem, hogy tompán sajgott a hasam alja, hasonlóan ahhoz, ahogy meg szokott jönni, de mégis másként. Nem tudom meghatározni, mi volt más, de más volt:D
Plusz a mindjárt megjön érzés:)
És fáradékony lettem, pl. a bevásárlótáska hazacipelésétől korábban semmi bajom nem volt, akkor meg lihegtem, mint kutya a melegben:D (Bocs a hasonlatért:D)
ҝ
Szia! Én azt hittem a pé.-m miatt szúrkál a pocim. Aztán elkezdett fájni a mellem és iszonyatosan fáradt voltam. Meg éjjelente tudtam aludni, pedig én mindig rossz alvó voltam. 5hetes voltam mikor először a dokihoz mentem. (csütörtökön teszteltem pozitívat, szombatra nem vártam és nem is jött és következő héten hétfőn mentem dokihoz) Ja és vizes folyásom volt/van.
Sok egészséget Kismamik!!:-)
Gratulálok Nektek!
Én meg azt érzem,szintén mintha megjönne,de nem erősen.Néha itt szúr,néha ott.Fehér krémes a folyásom színe és 26-28 naposak a ciklusaim.Ma vagyok a 28-ik ciklusnapon.
Melleim kicsit fájnak,kicsit meduzzadtak,de elviselhető.A hőmet nem mérem már,és nem is használtam most ovutesztet--visszavettem a tempón.:)így azt sem tudom mikor lehetett pém.
Nem teszteltem most mint máskor már ilyenkor vagy 5 tesztet ellőttem!Nem görcsltem most már rá,csak 2 naponta voltunk apával eggyütt.
Félek,hogy mégis megjön,mert olyan érzésem van a hasamban,ott lenn...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!