Hólnap kellene megjönnie, tegnap csináltam egy tesztet amin a második csík annyira halvány hogy a férjem azt mondja nincs is ott, de én látom, ez attol még pozitív hogy ennyire halvány?
Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 08:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem holnap tesztelj újra reggeli első vizeletből egy másik fajta teszttel. Én pl. a Clearblue-t ajánlanám. Ha az is halványan pozitív, akkor valószínű, hogy baba van a dologban! :)
2/8 anonim válasza:
Nekem is annyira halvány volt, hogy nem is hittem benne. Aztán két nap múlva újra csináltam, erősebb lett. Szerintem összejött nektek! 39 hetes kismama
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,néllunk csak a Medilab és a Gabriell teszteket lehet csak kapni sajnos,A Medilabbal teszteltem,nagyon nem számítottunk rá mert védekeztünk,csak azért csináltam tesztet mert egy pár napja bórzalmasan szédülök,de ha már így alakúlt legalább lessz a lányomnak egy kistesója.
2008. szept. 6. 08:43
4/8 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanígy jártam, az én férjem sem hitt nekem. aztán 2 nap múlva már erősebb volt a második csík. rá ismét 2 napra, meg szinte azonnal kirajzolódott nagyon erőteljesen a +. Ekkor már apuci is kezdte elhinni, de biztos ami fix, elmentünk uh-ra is, ott már látható is volt "munkánk gyümölcse". Mi mondjuk már nagyon vártuk őt, ezért is volt olyan hihetetlen, hogy sikerült! Boldog babásodást!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hát nekünk így alakúlt de nem bánom.
2008. szept. 6. 11:29
6/8 anonim válasza:
Ha Medilabbal teszteltél, akkor még semmi sem biztos, nagyon sokaknak volt már halvány pozitív, és mégsem volt baba, keress rá itt a fórumon! A Gabriellről nem tudok nyilatkozni. Viszont nekem is volt már olyan, speciel 7 db teszten, hogy ott volt a halvány pozitív, és mégsem volt baba (pedig a férjem és anyukám is látta...), és úgy kellett gyógyszerrel meghozni a mensimet! ...
Ha erősödik a csík 2-3 nap múlva, akkor egyértelműen baba!
7/8 anonim válasza:
a gabriell az biztos nekem is ki mutatta a halvány is halvány
8/8 A kérdező kommentje:
Igen igazad van a Medilabbal kapcsolatban,mert az előbb megjött,jól becsapott.Pedíg már keztem magam beleélni,de akkor nem tudom miért szédülök állandóan mikor a vérnyomásom oké.Köszönöm a válaszokat,Jó babavárást és egésszéges babákat nektek.
2008. szept. 6. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!