Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen "érdemes" már...

18 hetesen "érdemes" már vásárolni a babának?

Figyelt kérdés
Cumisüveg, kis zokni ilyenekre gondolok. Téli baba lesz, milyen és hanyas ruhàt érdemes màr vennem?
2015. aug. 7. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen én már egészen az elejétől vásárolgattam a gyerekeknek, mert egyszerűen izgalmas volt és jól esett. :) Én 56-os rucikat vettem először, utána 62-est. Kiszokniból a legeslegkisebbet válaszd, valoszinű még az is nagy lesz az első pár hétben! :) Boldog babavárást!
2015. aug. 7. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Amiég fontos majd overáll, bundazsák. Ebbõl nem a legkisebb méret, hiszen aláöltözteted. Én a 2. nagy uh-tôl vettem mindent, (apró cuccok, ruha). Nem hagyatkozhatok a babonàra, mert most költözünk haza, és itt (külföld) olcsóbbak az ilyen cuccok. De már van kiságy, kád, babahordozó, babakocsi. Ezek örököltek és már mind a szobájában vár. Itthon csak ilyen tisztasási és egyéb apró dolgokat kell beszereznem+légzésfigyelõ, azt nem cipelem innen már. Nekem is téli baba lesz. 22 hkm
2015. aug. 7. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármikor érdemes. Én legalábbis az első heteektől nézeldtem, ami tetszett és jó áron volt, meg is vettem.

Arra figyelj,, hogy a cumifejeknek pl van egy szavatossági ideje, nekem pont lejárt, mire nagyobb lyukú kellett, de nem tudom mi van akkor, ha már lejár pl.

Ha csak úgy gyűjtogetni akarsz, akkor 56/62 sztem, ha kisebb lesz is a baba, akkor is max 1 hónap és kitölti.

A fiam 62cm volt, 68-as ruhákkal kezdtünk, 62 volt, ami ráment, 50-56 az hordatlan maradt. Még jó, hogy párat 68 ból is gyűjtögettem előre :)

2015. aug. 7. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi a 30. hét után kezdtünk csak el vásárolni.
2015. aug. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!