Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hazudjam azt, hogy fáj a hasam?

Hazudjam azt, hogy fáj a hasam?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam 18. hetes ultrahangon, de nem tudtàk megmondani a baba nemét. Legközelebb majd a 32. hetes ultrahangra kell mennem, de mindenképp szeretnénk tudni a baba nemét a babakocsi vàsàrlàs miatt. 4D-s ultrahangra sajnàljuk a pénzt. Nem tudom mit tegyek. Szeretnénk megvenni és kimosni a babakocsit még a jó időben.
2015. aug. 7. 13:24
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
93%
34,38-as vagyok,nekem makusi a babam es mar 1,5 hetesen kivittem,2 hetesen ballagason voltunk vele. Telen en se vittem volna ki meg talan 2 hetesen sem,max feloltoztettem volna es kicsit kialltam volna a teraszajtoba vele levegozni.
2015. aug. 8. 14:19
 42/48 anonim ***** válasza:
87%
Májusi? :)
2015. aug. 8. 15:50
 43/48 anonim ***** válasza:
68%
Igen,mert? :)
2015. aug. 8. 22:06
 44/48 anonim ***** válasza:
68%
Jó,látom,hogy elírtam :D telefonról írtam és nem vettem észre,hogy elírtam
2015. aug. 8. 22:07
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért majd a baba kajára ne sajnáljátok a pénzt!
2015. aug. 9. 13:34
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
El kell hogy keseritselek, holnapra vagyok kiirva de egyik kórházi vagy sztks uh-n se mondtak nemet, akkor sem.ha kérdeztem, leráztak annxival hogy nem látszik, szóval ha nem mentünk volna fizetős kombinált genetikai tesztekre mai napig nem tudnánk. Bár gondolom arra meg végleg sajnáltátok a pénzt. Vagy fizettek egy 4D-ért vagy fofadd el h lehet a 32 hetes uhn sem tudjátok meg!
2015. aug. 9. 21:32
 47/48 anonim ***** válasza:
39%
Sajnáljátok a pénzt erre,sajnáljátok arra...minek nektek gyerek?Tudod mivel jár egy baba?Mit fogsz csinálni majd a pelenkákkal?Textilt veszel és csak heti egyszer kiöblited mert sok víz elmegy a mosáskor?Mert gondolom a normális valamire való pelust nem fogod megvenni mert sajnálod a pénzt....gyanitom magánorvosod sincs.Remélem a szülés maradando "élmény" lesz,legalább megtanulod mire kellett volna pénzt kiadni!Én ha tehettem volna minden nap órákig néztem volna a 4D-s UH-n a babámat,de nem mehettem mert elvitettek volna hogy nem vagyok normális...az orvosomat pénzzel tömtem hogy csak 2perccel tovább tartson az UH.Jesszusom...
2015. aug. 10. 22:07
 48/48 anonim ***** válasza:
9-es vagyok,hát azért a ló túloldalára sem kell átesni. Nyilván én is legszívesebben vettem volna egy uh gépet otthonra,de nekem sem volt magán orvosom,így is megszültem a kisbabámat és nem bántak velem másképp mint azzal akinek volt. Nem azért mert sajnáltam a pénzt,hanem mert úgy vagyok vele,hogy a dokinak az a dolga,hogy segítsen,ott legyen ha kell,akkor is ha nem fizetsz 60-100 ezreket neki azért ami a dolga. Elég jól kap némelyik fizetést is...Anya fogadott dokija se jött a szüléskor mert épp szabadságon volt,de volt pofája bemenni utána hozzá az osztályra,hogy akkor 70 ezer...és mire is? Hogy az ügyeletes vezette a szülést? Mert ugye előtte vizsgálatonként 12 ezret kért...
2015. aug. 11. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!