Hazudjam azt, hogy fáj a hasam?
én voltam így ügyeleten, de nem kamu volt. 2x is sajnos. először 18 hetesen, bár akkor véreztem is. uh-ot felém se fordították, nem is nagyon nézte a doki a babát, a vérzés helyét kereste, nem a nevéről diskuráltunk, hanem hogy be tudja-e valaki hozni a cuccaimat a kórházba, mert innen el nem enged engem...
2.jára nem volt uh, nst-re tettek és kaptam a bitang adag magnéziumot. mikor leálltak a fájások, mehettem haza, nem nézték meg a babámat uh-al...
Mi lett volna veled a '80-as évek előtt, amikor még nem használtak UH-s gépeket és csak a születés pillanatában derült ki a baba neme!!!
Vegyél krém színűt, és ha kiderül, hogy fiú, vagy lány, akkor majd veszel bele rózsaszín, vagy kék takarót.
Ha megteszed és csinálnak uh-t nem a baba nemét fogják nekem megnézni! :)
Azt ott, az ügyeletben ugyan nem tudod meg!!!
34-esnek
Az MSZNUT protokollja alapján a 0. terhes, a 12. heti, a 18-22. heti, a 32. heti és a 36. heti UH vizsgálat "kötelező".
Miért is nem lehet 2 hétig kivinni a babát levegőre???
Igen elvileg 32. hét, de nekem pl mindkettőnél 24. héten is volt. Szerintem ez orvos függő. De ha már most sajnált egy sima 2D-s ultrahangért 5-10ezer ft-ot, mi lesz később amikor dokihoz kell vinni, vagy drágább gyógyszereket kell venni.
Értem én, hogy nem akarsz mindenre vagyonokat költeni, de azért ennyire nem is kell spórolni egy gyereken.
Egyébként ha még el is mész a 32. hét előtt nem biztos, hogy meg tudják mondani, hogy mi is lesz. Nekem még a 24. héten is azt mondta, hogy talán fiú, de nem biztos, pedig magánba jártunk profi uh-gal, de egyszerűen soha nem fordult úgy, hogy 100%.osan meg lehetett volna róla mondani, hogy fiú vagy lány. A másodiknál meg már a 12. hetinél mondta, hogy ez fiú, premier plánban mutatta mije van :)
Meg gondolj csak bele, ha azt mondja, hogy lány, megveszitek a szép rózsaszín babakocsit, a 32. héten meg mégiscsak fiút mondanak vagy az születik, tologathatod a rózsaszín kocsiban. Nekem az első fiú januári, decemberben vettük meg a babakocsit, semleges színűt akartunk, de abból a modellből nem volt,így kék - fekete lett. Ha most a második lánynak született volna, akkor is ezt a kéket használta volna. A második babakocsink bész-barna színű.
Szóval januárban szülsz, és már most meg akarod venni, és kimosni a kocsit? Aztán áll fél évet, ás úgy teszed bele a babát?
Miért nem jó a 32. hét után megvenni? Akkor is még van vissza 1,5-2 hónapod, annyi idő alatt nem szárad meg?
Ilyennel ne szórakozz, hogy rosszul vagy, mert rosszul is elsülhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!