Tegnap voltam 18. hetes ultrahangon, de nem tudtàk megmondani a baba nemét. Legközelebb majd a 32. hetes ultrahangra kell mennem, de mindenképp szeretnénk tudni a baba nemét a babakocsi vàsàrlàs miatt. 4D-s ultrahangra sajnàljuk a pénzt. Nem tudom mit tegyek. Szeretnénk megvenni és kimosni a babakocsit még a jó időben.
de hogy gondoltad,bemész mint aki görcsöl,és akkor jaj doktor úr,ha már itt vagyok,nézze már meg fiú vagy lány?
2015. aug. 7. 14:42
22/48 Julie S válasza:
Kerdezo, en nem azt irtam, hogy vard meg a kovetkezo uh-t, hanem, hogy csinaltass maganban egy 2D-s uh-t, mert az olcsobb.
De amugy, amilyen babakocsikkal eddig testkozelbol talalkoztam, azoknak a huzata gyorsan szaradonak tunt. Nem is ertem miert problemazol ezen ennyit.
2015. aug. 7. 14:48
23/48 anonim válasza:
Fűtőtest közelében hamarabb szárad 😉
2015. aug. 7. 14:52
24/48 anonim válasza:
21-es vagyok
tök mindegy ha a 32.ben megy is, 1-2 hónap alatt csak megszárad már :-) még ha lassan száradó is
2015. aug. 7. 14:57
25/48 anonim válasza:
amugy mi van ha az utolso pillanatig nem mutatja meg a nemét?akkor nem vesztek babakocsit mig meg nem születik??
2015. aug. 7. 15:33
26/48 anonim válasza:
Nem jó dolog az ördögöt a falra festeni. Én nem tenném. Bőven ráér megvenni a babakocsit. Gondolom télen csak van fűtés a lakásban és a mosógép is centrifugál. Egy két nap alatt bőven megszárad.
2015. aug. 7. 15:39
27/48 anonim válasza:
Ha azt hazudod, akkor ha meg is uh-znak,senki nem fog neked nemet lesni. nekem egyébként először a 36.héten tudták megmondani a nemét, akkor se biztosra. Szóval igen sokat kell hozzá hazudozni, vagy lejjebb kell adni a hatalmas igényekből
2015. aug. 7. 15:46
28/48 anonim válasza:
Jesszusom...
Sajnaljaton ra a penzt?
Akkor nem fogod megtudni. Ennyire egyszerű. A korhazi uh nem erre valo.
Egyebknet meg a babat az elso 2 hetben ugysem viszed ki foleg ha teli baba. Szoval raer szules utan is venni es kimosni. Kb 2-3 nap alatt megszarad
2015. aug. 7. 15:59
29/48 anonim válasza:
Legközelebb mire fogod sajnálni a pénzt kérdező?
Amúgy meg, ahogy a többiek is írták, a legcélravezetőbb unisex kocsit venni, pláne ha még akartok több gyereket. Nem értem, hogy ezen mit kell "hisztizni" felnőtt ember vagy, gondolkodj egy kicsit reálisan. A gyereked nem a kocsi színe miatt fog elkezdeni sírni a kocsiba!!
2015. aug. 7. 17:04
30/48 anonim válasza:
Nemár... Minden normális ember tudja, hogy benne van a pakliban, hogy nem fogja megtudni a gyereke nemét addig, amíg meg nem születik, mert egyáltalán nem biztos, hogy megmutatja magát. De ha szerencséd lesz, a 32 hetes ultrahangon megtudod, és nem fogsz belehalni, hogyha akkor vesztek babakocsit. Kimosod, és feldobod a radiátorra, vagy odateszed a fűtőtest mellé (attól függően, hogy mennyire forró), másnapra száraz lesz. De ha nem is teszed pont oda, két-három nap alatt akkor is megszárad. Vagy nem tudom, te azt gondolod, hogy nyolc hét alatt sem száradna meg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!