Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinél jelentkezett még ilyen...

Kinél jelentkezett még ilyen vagy hasonló babavárás alatt?

Figyelt kérdés

Szédülök, hányingerem van, feszül a mellem, ez mind oké.

De 5kor, mikor eddig mindig fel tudtam kelni férjemnek reggelit és ebédet készíteni, teát főzni,most nem megy!

Nem a felkeléssel van a baj, hanem az állással!Úgy elfáradok 2 perc után, hogy le kell ülnöm, szó szerint húznak, fájnak a lábaim, gyorsan megcsinálom amit kell, aztán dőlök vissza az ágyba...de a reggeli felkelésnél már nincs ilyen gond, csak mikor 5kor kelek...nem értem...

Na mind1, megoldjuk, mert segít a párom, meg nagy részét előkészítem este, csak furcsa.Remélem elmúlik, és nem fogom ezt érezni mikor éjjel felkelek majd szoptatni.

most pénteken voltam 7 hetes.

2010. márc. 8. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Gratu a pocilakohoz!Én 6hetet töltöttem és reggel ugy ébredek mint akit agyon vertek,pedig szinte végig alszom az éjjt:-(A lábam nem fáj,inkább hamarabb elzsibbad!

Házidokinak mondd el esetleg vagy magnebét szedj.Az jó a hányingerre is!

2010. márc. 8. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt az elején ilyen időszak, amikor este alig vártam, hogy lefeküdjek, egy pár hét, és elmúlik. Az javaslom, hogy pihenj többet, add meg a szervezetednek, amit kíván.
2010. márc. 8. 11:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia, ne aggódj!!! tök normális, hogy fáradtabb vagy.. tényleg szedhetnél magne B6-ot, én most már 3-at szedek naponta.. ez segít az izmaidon... és a felkelésről annyit.. h hidd el ennél még fáradtabb leszel... én most kezdek újra fáradtabb lenni... mindjárt belépek a harmadik trimeszterbe... a másodikban minden tök jó volt... de így megy ez...

boldok babavárást! 27+3km :)

2010. márc. 8. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia

Hasonló van nekem is, hétköznap ha időre kell kellnem (6kor) alig birok felkelni és émelygem hányingerem van míg hétvégén ha kialszom magam és szép nyugisan kelek fel semmi bajom. Habár a hévégi reggeli mesék is segítenek:)

2010. márc. 8. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez tök normális, hogy fáradt vagy. Én reggel még csakcsak elment ahogy voltam, de este 9nél tovább már kín volt fent lenni. Mentem a lányommal aludni. Már sokkal jobb, 13 hetet töltöttem, de most meg a pocim kezd nőni és nehezedni, talán mert ketten növögetnek benne. Nem tudom mi lesz ahogy megy az idő, nem lesz egyszerű. És igen, a harmadik trimeszter nehezebb, mint a második, bár a lányommal jól voltam. Mikor megszületett, illetve mikor 2 hetes volt, na akkor mondtam hogy én ezt nem bírom tovább, már kivagyok! Aztán átestem egy ponton, és jobban lettem. De kb fél éves volt, mire minden szempontból (testi, lelki) önmagamnak éreztem magam.
2010. márc. 8. 12:21
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)akkor lehet megnézem ezt a magneb6-ot, meg pihenek, ha tehetem.Estére amúgy én is mindig kivagyok, pedig semmi extrát nem csinálok egész nap.De akkor megnyugodtam, hogy ez normális, köszi:)
2010. márc. 8. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 11 hetes vagyok. nos én is poklok poklát éltem meg, rmeélem már múlóban ez az időszak. mindig későn aludtam el, éjfélkor vagy utánna, s mégis ötkor pattantam az ágyból. pár hete meg aludtam mág 1/2 23-kor és reggel alig bírtam még hatkor is felkelni. nagyon rossz időszak volt, állva elaludtam volna, állandóan fáradt voltam...most kényszerpihenőre itéltek a dokik bő hétre, így nem tudom azért nem vagyok már oly fáradt, vagy végetér lassan az első trimeszter és elmúlik ez a fáradtság.

Gratu a babához!

2010. márc. 8. 15:31
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi:)amúgy én is el tudnék aludni állva:D
2010. márc. 8. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!