Kinél jelentkezett még ilyen vagy hasonló babavárás alatt?
Szédülök, hányingerem van, feszül a mellem, ez mind oké.
De 5kor, mikor eddig mindig fel tudtam kelni férjemnek reggelit és ebédet készíteni, teát főzni,most nem megy!
Nem a felkeléssel van a baj, hanem az állással!Úgy elfáradok 2 perc után, hogy le kell ülnöm, szó szerint húznak, fájnak a lábaim, gyorsan megcsinálom amit kell, aztán dőlök vissza az ágyba...de a reggeli felkelésnél már nincs ilyen gond, csak mikor 5kor kelek...nem értem...
Na mind1, megoldjuk, mert segít a párom, meg nagy részét előkészítem este, csak furcsa.Remélem elmúlik, és nem fogom ezt érezni mikor éjjel felkelek majd szoptatni.
most pénteken voltam 7 hetes.
Gratu a pocilakohoz!Én 6hetet töltöttem és reggel ugy ébredek mint akit agyon vertek,pedig szinte végig alszom az éjjt:-(A lábam nem fáj,inkább hamarabb elzsibbad!
Házidokinak mondd el esetleg vagy magnebét szedj.Az jó a hányingerre is!
Szia, ne aggódj!!! tök normális, hogy fáradtabb vagy.. tényleg szedhetnél magne B6-ot, én most már 3-at szedek naponta.. ez segít az izmaidon... és a felkelésről annyit.. h hidd el ennél még fáradtabb leszel... én most kezdek újra fáradtabb lenni... mindjárt belépek a harmadik trimeszterbe... a másodikban minden tök jó volt... de így megy ez...
boldok babavárást! 27+3km :)
Szia
Hasonló van nekem is, hétköznap ha időre kell kellnem (6kor) alig birok felkelni és émelygem hányingerem van míg hétvégén ha kialszom magam és szép nyugisan kelek fel semmi bajom. Habár a hévégi reggeli mesék is segítenek:)
Én 11 hetes vagyok. nos én is poklok poklát éltem meg, rmeélem már múlóban ez az időszak. mindig későn aludtam el, éjfélkor vagy utánna, s mégis ötkor pattantam az ágyból. pár hete meg aludtam mág 1/2 23-kor és reggel alig bírtam még hatkor is felkelni. nagyon rossz időszak volt, állva elaludtam volna, állandóan fáradt voltam...most kényszerpihenőre itéltek a dokik bő hétre, így nem tudom azért nem vagyok már oly fáradt, vagy végetér lassan az első trimeszter és elmúlik ez a fáradtság.
Gratu a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!