Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges az, hogy a stressz...

Lehetséges az, hogy a stressz miatt késik a menstruaciom?

Figyelt kérdés
Mostanában eleg sokat idegeskedtem,féltem,hogy terhes vagyok. Nem voltak jelei, csak felszedtem par kilót. Vedekeztunk, eddig mindig meg is jött idoben. Mindig vagy szerdán vagy csütörtök reggel szokott. Szerdán csináltam 2, csütörtökön(azaz ma) 1 tesztet, negatív lett mindegyik, de a menstruaciom meg mindig nem jött. Lehetséges, hogy a sok stressz az oka?
2015. aug. 6. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges. (remélem védekezésnek nem a megszakítást érted)
2015. aug. 6. 19:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Gyógyszert szedek.
2015. aug. 6. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja es meg azt kihagytam,hogy kb 4 hónapos terhesnek kene lennem,azota mar szakítottunk.
2015. aug. 6. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Tehát gyógyszert szedsz, 4 hónapja nem menstruálsz. Akkor kérdem én, hogy írattál gyógyszert, ha minimum 4 hónapja nem voltál orvosnál. ?
2015. aug. 6. 19:40
 5/6 A kérdező kommentje:
De eddig mindig megjött,most késik.
2015. aug. 6. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Tehát akkor most szerdán vagy csütörtökön kellett volna megjönnie. Szerintem max reggel megfog jönni. Ha nem, akkor orvos. De ha eddig megjött, és 4 hónapja nem szexeltél, akkor biztosan nem vagy terhes.
2015. aug. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!