18 éves vagyok már 2. napja késik a menstruációm. Terhes lehetek vagy csak a stressz miatt késik? (lent. )
Egy éve vagyok együtt a párommal. Sokat beszélgettünk hogy szeretnénk gyereket,de még nem tudnánk anyagiak miatt felnevelni. Én idén érettségizem és még nincs szakmám. A barátom idén fog végezni a szakmájával.
Mekkora az esélye hogy csak az érettségis stressz miatt késik?
Hát van rá esély hogy terhes lehetsz?Voltatok együtt védekezés nélkül?Mert akkor lehet terhesség is.
Vegyél tesztet,az már biztosat mutat!
Volt egy olyan alkalom amikor óvszer nélkül betette,de aztán egyből ki is vette. Aztán védekeztünk.
nem tudom ez mennyire befolyásolja ezt az egészet. A teszttől nagyon félek hogy pozitív lesz.
Nem nagy a valószínűsége, hogy terhes vagy.
De egyébként nem kell találgatni, hogy mi van, hanem venni kell egy terhességi tesztet és meg kell csinálni. És akkor kiderül.
Egyébként a terhesség és az ilyen izgalmak elkerülése végett nagyon erősen ajánlom a figyelmedbe, hogy tessék az aktus legelejétől fogva óvszert használni, még 2 másodperc erejéig se legyen benned a párod óvszer nélkül és akkor nincs ez a para.
De egyébként a menzesz ezerféle dolog miatt késhet. Nem csak a terhesség miatt. Sőt van olyan is, hogy mindenféle ok nélkül szimplán egy hónapban kimarad. A lányok-nők nem gépek, hogy mindig minden pontosan ugyanúgy és ugyanakkor legyen.
hú köszönöm ez most egy ideig megnyugtat. Hétfőn mindenképp csinálunk egy tesztet.
Ebben igazad van már én is belátom. Jobb ha az elejétől kezdve védekezünk.
Mégegyszer köszönöm az értelmes választ :)
7/8 erre csak azt tudom mondani olvasd el az előző kommentjeimet. ;)
egy szóval sem mondtam hogy gumi nélkül csináltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!