18 éves vagyok már 2. napja késik a menstruációm. Terhes lehetek vagy csak a stressz miatt késik? (lent. )
Egy éve vagyok együtt a párommal. Sokat beszélgettünk hogy szeretnénk gyereket,de még nem tudnánk anyagiak miatt felnevelni. Én idén érettségizem és még nincs szakmám. A barátom idén fog végezni a szakmájával.
Mekkora az esélye hogy csak az érettségis stressz miatt késik?
Letudok érettségizni ott is persze. De attól függetlenül pénzünk eltartani nem lenne.
Belekötni egyszerűbb mint segíteni ,igazad van.
Szia. Minél előbb csinálsz tesztet annál jobb, mert ha ne adj isten pozitiv van még egy kevés időd eldönteni, hogy mi lesz a pici sorsa.
Üdv. Egy veled hasonló korú kismama
Életem leghosszabb -ok nélküli menzeszkimaradása- pont 18 éves koromban volt és összesen 52 napot késett!!! (Se előtte, se utána ilyen nem volt!)
Persze én is meg voltam rettenve, hogy terhes vagyok!
Én a nőgyógyászhoz szaladtam, kórházi vizeletvizsgálat követte, aztán kiderült, hogy csak az iskolai stressz lehet a "bűnös"!!
A menzesz nem óramű pontosságú, 2 nap csúszás szinte semmit nem jelent!
Persze, ha meg szeretnéd magad nyugtatni, vehetsz tesztet is, de szerintem még az sem biztos, hogy ilyen korán kimutatja!
Nyugi!!! :)
Velem hasonló korú kismama szüleid hogy fogadták a hírt?
Én attól is félek nagyon hogy elküldenek itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!