Duci kismamik, hányan vagyunk? Mennyi idő után sikerült babásodni, hogy vagytok, mennyivel ( súly ) estetek teherbe?
Sziasztok!
14 hetes vagyok, 171 cm vagyok, 100 kilóval indultam, olyan spontán jött össze, hogy szinte meg is lepődtünk, nem terveztük még, de nagyon-nagyon örülünk neki!
Remélem nem sokat hízok, próbálok magamra vigyázni, el szeretném kerülni a cukorbetegséget. Egyébként sokkal több zöldséget, gyümölcsöt kívánok, a nehéz kajákat kevésbé, áttértem a barna kenyérre is.
Sok szerencsét mindenkinek!
szia
én 94 kg/165cm rel kezdtem. most vagyok 30 hetes, és 100kg. A doki szerint tök jó így, én sem érzema plussz kilókat, a cukróm és a vérnyomásom szerencsére jó, nagyokat sétálok a kutyusommal, ő az én terhesedzőm :d
napi 3 séta, és tuti nem szaladnak gyorsan a kilók :d
Szia!
Én 158cm vagyok,és 98!!!kilóval kezdtem.úgy terveztük,abbahagyom a tablettát,várunk pár hónapot,ami alatt megszabadulok némi feleslegtől is,és jöhet a bébi.ehhez képest ahogy letettem a gyógyszert 11 év után,még abban a hónapban megfogant a kislányunk:)pontosan jövő hétfőre vagyok kiírva,az első 6 hónapban gyakorlatilag állandóan rókáztam,lement 5-6 kiló,utána kezdtem hízni,mot vagyok 110,de a bébit is már 3.7-re saccolta a doki,és eléggé vizesedem is,sztem mire kijövök a kórhzból,az induló súlyomnál leszek.a laborleleteim tökéletesek,a vérnyomásom magas,de ez örökletes,gyógyszerrel kezelik évek óta,azzal rendben van most is.
Boldog babavárást!!
39h km
173 cm vagyok és 75 kg-al kezdtem a terhességet.(nem terrvezett baba)
A 26.hétig nem híztam semmit a hányingerek miatt de most a 36. héten vagyok és már igencsak 90 felett:-S
Már előre félek a nődokihoz menni mert mindig lecsesz hogy nem szabad hízni,diétázni kell mert ha nem akkor marha nehéz szülésem lesz!
Megnyugtató...!
Egyébként a környezetem szerint nem látszik hogy híztam és szerintem is "formás" vagyok!
Boldog babavárást,könnyű és gyors szülést és jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!