Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duci kismamik, hányan vagyunk?...

Duci kismamik, hányan vagyunk? Mennyi idő után sikerült babásodni, hogy vagytok, mennyivel ( súly ) estetek teherbe?

Figyelt kérdés
Én jelenleg 113 kiló vagyok, de még kora terhes. ( 6hét ) Kíváncsi lennék, hogy ti, hogyan viselitek a felesleget terhesség alatt. Nehéz lesz az elkövetkezendő hónapom? Mire számítsak? Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 8. 08:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

14 hetes vagyok, 171 cm vagyok, 100 kilóval indultam, olyan spontán jött össze, hogy szinte meg is lepődtünk, nem terveztük még, de nagyon-nagyon örülünk neki!

Remélem nem sokat hízok, próbálok magamra vigyázni, el szeretném kerülni a cukorbetegséget. Egyébként sokkal több zöldséget, gyümölcsöt kívánok, a nehéz kajákat kevésbé, áttértem a barna kenyérre is.

Sok szerencsét mindenkinek!

2010. márc. 8. 13:59
 12/16 anonim ***** válasza:

szia

én 94 kg/165cm rel kezdtem. most vagyok 30 hetes, és 100kg. A doki szerint tök jó így, én sem érzema plussz kilókat, a cukróm és a vérnyomásom szerencsére jó, nagyokat sétálok a kutyusommal, ő az én terhesedzőm :d

napi 3 séta, és tuti nem szaladnak gyorsan a kilók :d

2010. márc. 8. 14:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 112 kg-val kezdtem 171 cm. 30. hétben járok és még semmit nem híztam. A baba méretei rendben vannak növekszik rendesen. Az étkezésre jobban odafigyelek. Nincs édesség, kenyér, lisztes dolgok. Sok zöldség, gyümölcs. 10 hét alatt már remélem nem jön rám sok.
2010. márc. 8. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Akkor csatlakozom én is :) 164cm és 78kg vagyok :/ 14 hetes, eddig még szerencsére nem híztam, remélem így is marad. Nálunk teljesen váratlanul jött, pedig a párom nem kicsit túlsúlyos (136kg :D) de örültünk neki. Én annyban viselem nehezebben, hogy nagyon hamar elfáradok, és a napi megszokott biciklizéstől is alig kapok levegőt. Remélem változni fog jobb irányba. Boldog babavárást! :)
2010. márc. 8. 16:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 158cm vagyok,és 98!!!kilóval kezdtem.úgy terveztük,abbahagyom a tablettát,várunk pár hónapot,ami alatt megszabadulok némi feleslegtől is,és jöhet a bébi.ehhez képest ahogy letettem a gyógyszert 11 év után,még abban a hónapban megfogant a kislányunk:)pontosan jövő hétfőre vagyok kiírva,az első 6 hónapban gyakorlatilag állandóan rókáztam,lement 5-6 kiló,utána kezdtem hízni,mot vagyok 110,de a bébit is már 3.7-re saccolta a doki,és eléggé vizesedem is,sztem mire kijövök a kórhzból,az induló súlyomnál leszek.a laborleleteim tökéletesek,a vérnyomásom magas,de ez örökletes,gyógyszerrel kezelik évek óta,azzal rendben van most is.

Boldog babavárást!!

39h km

2010. márc. 8. 21:20
 16/16 anonim ***** válasza:

173 cm vagyok és 75 kg-al kezdtem a terhességet.(nem terrvezett baba)

A 26.hétig nem híztam semmit a hányingerek miatt de most a 36. héten vagyok és már igencsak 90 felett:-S

Már előre félek a nődokihoz menni mert mindig lecsesz hogy nem szabad hízni,diétázni kell mert ha nem akkor marha nehéz szülésem lesz!

Megnyugtató...!

Egyébként a környezetem szerint nem látszik hogy híztam és szerintem is "formás" vagyok!

Boldog babavárást,könnyű és gyors szülést és jó babázást!

2010. márc. 9. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!