Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti tennétek fel 2D-s ultrahang...

Ti tennétek fel 2D-s ultrahang képet facebookra?

Figyelt kérdés
4D-s ultrahangra nem tudok menni.
2015. aug. 6. 14:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%
Elsőnél tettünk fel, most nem tervezem. 4d-s nem volt az elsőnél, most tervezem, de szimplàn csak azért, hogy làssuk, egészséges-e a baba. Nem babamozi.
2015. aug. 6. 19:47
 22/31 anonim ***** válasza:
75%
Nekem meg az a furcsa,hogy van akinek a lájkok száma bármit is jelent az életében. Aki tényleg barátom, az előbb tudja hogy terhes vagyok, mint hogy 4d-re mennék. Akit meg nem hívok fel telefonon,hgy elmondjam a hírt, arra a fénykép sem tartozik. Nem látom értelmét posztolni. 120 igazi barátja meg senkinek nincs. Kamu kapcsolatok, gombnyomogatás, magamutogatás és sekélyes függés az egész.
2015. aug. 6. 21:29
 23/31 anonim ***** válasza:
60%

nem hiszem hogy azért nyomna rá mert érdekli őket.

én nem azért szoktam, csak azért hogy "jól van, hadd örüljön, itt egy lájk"

2015. aug. 6. 21:45
 24/31 anonim ***** válasza:
76%
Mindenki úgy büszke a másállapotára, ahogy akar. Azt viszont tudomásul kell venni, hogy a szűk ismeretségi körön kívül (ez cirka 20 személy, társasági embereknél mondjuk 30, akikkel az ember rendszeresen tartja a kontaktot, akik tisztában vannak egymás hétköznapjaival) senkit nem érdekel egy ilyen hír. Számomra ez kicsit olyan, mintha egy vad idegen szembe jönne az utcán és mutogatná nekem a babás fotóit. Mitől másabb, ha egy emberről tudsz 3 mondatot (20 évvel ezelőtti osztálytársak, tanárok, a volt pasim volt legjobb barátjának volt csaja...)? De elítélni nem ítélem, és azt se mondhatom, hogy annyira nagyon bombáznak ilyenekkel facebookon, mert 4-5 ismerőst leszámítva azért nem jellemző.
2015. aug. 6. 21:53
 25/31 anonim ***** válasza:
66%

Én nem a fb-on élem az életem, így fel sem merült, hogy kitegyek egy UH képet. A hozzám közel álló barátok és ismerősök személyesen vagy telefonon tudták meg a hírt a 12. héten, a többi felületes ismerősnek pedig semmi köze a magzatomhoz.

Számomra az elgondolkodtató inkább, hogy sok embernek mennyire nincs privát élete és mit akarnak kompenzálni azzal, hogy minden intim pillanatot megosztanak a világgal.

2015. aug. 6. 21:53
 26/31 anonim ***** válasza:
42%

Igen egyetertek veletek. Sajnos a facebook tele van a magamutogatassal. Sajnos nem egy ismerősömnél előfordul hogy minden nap bombázzák az embert a babas fotokkal ami mar kenyelmetlen. Mar mar kikényszerítve a liko-t. Azzal nincs gond hogy kepek kerulnek ki de a túlzott ömlengés is borzalmas. En is imádom a lanyom. Néha egy egy keppel elorukkolok de ez nem minden napos. Egy évbe kb 10kep a jelentosebb esemenyekrol. A tavoli elo baratok es rokonoknak küldöm de nem özön mennyiségbe. Igy sztem az uh egy szemelyes dolog és most se posztolgattam de mindenkinek saját dolga megítélni. Én nem vagyok a hive.

Es igen a lepontozás az megy. Főleg minket nem posztolókat irtak le es gondolom azok akik posztolnak. Mondva úgy ez mindenki maganugye. Szive joga hogy osztja meg masokkal a hirt. De a magamutogató 120like tenyleg badarsag. A legtobb like csak "kenyszer". Mert igy illik. Tehat mindenki maga döntse el mi a szive vágya. Mindannyian magunk döntjük el mi tartozik a nyilvánosságra.

2015. aug. 6. 22:12
 27/31 Picsusz ***** válasza:
43%
Ezért lepontozni valakit mert nem ugyanaz a véleménye,szánalmas.Én soha nem pontoztam le senkit a válasza alapján.És ha én kirakom az uh képet nem hinném,hogy ezért rossz ember lennék!
2015. aug. 9. 12:21
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz ember. Sztem ebbe megoszlik a vélemény ki szerint mi a helyes ertekrend. Nincs is gond az uh keppel. Szépek. En nem tettem ki es nem is ítélek emiatt el senkit de ha valaki már kikényszeríti a likot az már beteges. Mondom tisztelet a kivételnek. Sokaknak evek telnek el mire ez az öröm eri. Nem is csodalom hogy posztol. De vannak akik atesnek a bizonyos lo bizonyos túloldalára. A lepontozók meg csak nyugodtan. Én nyugodtan alszom ezek utan is. 😆Mar amig tudok hisz napok múlva mar kint lesz a legkisebb baba is. 😊

Utolso előtti voltam

2015. aug. 9. 13:53
 29/31 Picsusz ***** válasza:
Persze,én sem a like-ok miatt tettem ki,hanem mert sok év után végre nekünk is sikerült,és szerettem volna ezt megosztani másokkal is.Nagy öröm a számunkra.Persze akik csak a like-ok miatt teszi ki,arról nekem is meg van a véleményem.
2015. aug. 9. 15:15
 30/31 anonim ***** válasza:
Úristen, ti nagyon félregondoltok valamit... Jesszus. Azért írtam a likeokat, mert jó páran azt írták előtte, hogy az ő ismerőseit nem érdekli az ő terhessége meg egy uh kép. Erre fel írtan a likeokat. Szerintem akit nem érdekel az nem nézi meg, nem reagál stb. Nem vagyok like gyűjtögető :D én se nyomok likeot minden egyes kisbabára meg pocakos képre csak azért mert én is kismama vagyok. Arra reagálok ami érdekel és ami tényleg tetszik. Borzasztó milyennek állítotok be :D na eleg is mára ebből a szóból :)
2015. aug. 9. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!