Mennyit mozgott a babatok a 10-12. heti uh-n? Milyen erzes volt latni?
Különösebben nem volt aktív akkor a babám, néha meg-megmoccant (mintha kilökte volna magát a kis lábaival, tehát egy-egy gyorsabb mozdulatot tett néha).
Későbbi uh-kon viszont nagyon aktív volt, meg takargatta magát a kezével-lábával.
Jó érzés volt látni őt minden uh-n. Nagyon nagy élmény szerintem.
Nagyon fel volt pörögve, járt keze-lába, mi csak ámultunk. :D
Hatalmas élmény volt látni, én őszintén igazán akkor fogtam fel, hogy egy baba van a hasamban, amikor láttam a kis kezét-lábát kalimpálni.
A doki meg is jegyezte, hogy igencsak aktív, és hogy számítsunk rá, hogy ilyen is marad a habitusa. Igaza lett :D. Most egy éves, egy percre sem áll meg.
A mienk is elég aktív volt, lassabb és gyorsabb mozdulatok egyaránt. Mivel mozgást ugye akkor még nem éreztem, nagyon érdekes volt látni, hogy a monitoron ott ficánkolt a kislányunk, és az mind a pocakban játszódik le.
Az érzést nem tudom leírni. Mindenféle átfutott a szívemen és az agyamon, még mindig megfoghatatlannak érzem, ha visszagondolok rá:)
Rengeteget mozgott, forgolódott, a doki meg csak kínlódott, hogy elkapjon egy nyugodt másodpercet, hogy le tudja mérni normálisan. :D A vége fele kicsit csillapodott, elaludt, de rossz irányba fordulva, így fel kellett kelteni, utána megint kis izgága lett. Azóta már voltunk pár uh-n, és mindig nagyon aktív, legutóbb is (23.hét, 4D) olyanokat rúgott, hogy csak na. :)
Az érzés igazából leírhatatlan. A 11. héten az, hogy annyit mocorgott, és én semmit nem éreztem belőle, az még egy plusz adag hihetetlen érzés volt. A védőnős szívhang hallgatózáskor is mindig elérzékenyülök, be is párásodik a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!