Ti tennétek fel 2D-s ultrahang képet facebookra?
Figyelt kérdés
4D-s ultrahangra nem tudok menni.2015. aug. 6. 14:49
11/31 anonim válasza:
Én tettem fel a 12. hetit, lényegében így jelentettem be az ismerőseimnek. Én szerettem volna ha az ismerőseim is tudják, nem csak a családom. Ez nem egy titok :D voltunk 18. Héten 4d-n azt nem raktam fel. Aztán a 32. Héten is voltunk azt felraktam mert gyönyörű. Akit érdekelt az megnézte és gratulált stb. Akit nem az meg nem. Számomra ez nem túlzás. Szerintem az ember ha meglát egy UH képet nem az jut eszébe, hogy jesszus ez ennek a nőnek a méhe :D
12/31 anonim válasza:
11 vagyok, még annyit hozzátennék, ha felteszek magamról egy képet vagy a párommal közöset ( még terhesség előtt ) vagy a kutyánkról, kapok rá 10-20-30 like-ot. A 32. Heti képre 120 like érkezett, tehát az én ismerőseimet igenis érdekelte :D
13/31 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy az UH kép érdekelte a népet, hanem a tény, hogy baba érkezik, amit lehet másképp is tudatni.
14/31 anonim válasza:
Lehet másképp is persze, én így tudattam mivel messze költötünk mindenkitől.
15/31 anonim válasza:
Nem.Sem a lanyomnal sem a mostani pocaklakomnál nem tettem ki.Csak a közli családtagok látták ill üzenetbe küldtem el annak akit érdekelt. Ez szerintem nem világhálóra posztolható dolog. Majd pár hét múlva élőbe mindenki láthatja.
Az elsőnél csak 2dn voltam, most 2dn és 4dn is.Csak magunknak és a nagyiknak.
16/31 anonim válasza:
Nem, mert tisztában vagyok vele, hogy rajtam és a legközelebbi családtagjaimon, barátaimon kívül senki nem kíváncsi rá. Velük természetesen megosztom, de csak ha kérik.
17/31 Picsusz válasza:
Én raktam fel uh.képet.Szerintem semmi rossz dolog nincs benne,és csak az ismerőseim láthatják.Nekem büszkeség,hogy hosszú évek után végre én is anya lehetek,és ezt a világgal is megosztanám.4d-re is menni fogunk,és azt is ki fogom rakni.
18/31 anonim válasza:
En nem raktam fel képet es jol is tettem mert halva született a babám :( Az kellett volna hogy mindenkinek magyararzkodnon kellett volna meg a gyászomba...
19/31 anonim válasza:
Semmilyen UH képet nem tettem facebookra, érdekes módon a Hollandiában élő barátnőm mégis tudta, hogy terhes vagyok! Mert tartjuk a kapcsolatot, és elmondtam neki. Akivel meg nem, azt meg úgysem hatja meg, hogy most épp babát várok.
Miután megszületett, kb 1,5 éves korában tettem fel az első képet. Most 2,5 éves, max 6 db kép van fent róla.
De ha te ilyen posztolgatós like számolgatós vagy, akkor akárhágy D-s képet kitehetsz.
20/31 anonim válasza:
Remélem jobban érzitek magatokat a lepontozástól :D tiszta szánalmas, csak azért mert én máshogy gondolom :D egészségére az illetőnek. Nekem olyan ismerőseim vannak akit érdekel. Érdekes hogy mindenki azt írja, az ő ismerőseit ez úgysem érdekli. Nekem ez a furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!