Van itt 100+ kg-s kismama?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 15:29
1/14 anonim válasza:
97kg vagyok, de még a második fele hátra van. Mi a kérdésed? :)
2/14 A kérdező kommentje:
Te is jársz nőgyógyászhoz?
2015. aug. 5. 15:37
3/14 anonim válasza:
Persze, hogy járok. Várandósság alatt elég alap dolog, szerintem :) :)
4/14 A kérdező kommentje:
Én ma megyek életemben először és eléggé parázok. Kell a megnyugtatás, így jó, hogy látnak a nőgyógyászok nálam súlyosabb nőt is.
2015. aug. 5. 15:40
5/14 anonim válasza:
:))) Jaaah, hogy erről van szó! :) Hát persze, hogy látnak! :) Ez nem újdonság nekik! Nem kell emiatt félned! :) Egy cseppet sem! :) Drukkolok, hogy minden rendben legyen a babával és veled is! :)
6/14 A kérdező kommentje:
Öööö én nem vagyok terhes :)
2015. aug. 5. 15:43
7/14 anonim válasza:
:) Értem. Akkor csak simán sok sikert! :)
Bár akkor nem értem, miért a terhesség kategóriába írtál? :)
8/14 anonim válasza:
Nyugi, ne parázd túl. Legyèl ápolt, az fontosabb, mint a súlyod. Sokkal rosszabb, ha valaki büdösen, retkesen megy oda.
Èn voltam már 125kg is, úgy is voltam nődokinál, meg most 80kg-mal is. Nincs különbsèg a bánásmódban. Max ha a túlsúly okoz panaszokat, finoman elirányít dietetikushoz. De emiatt nen fognak lekezelően bánni veled vagy megjegyzèst tenni.
9/14 A kérdező kommentje:
Hogy megnyugtassatok, hogy már túlsúlyos nőt is látott minden nőgyógyász.
2015. aug. 5. 16:03
10/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Persze, hogy látott, ès egyre gyakoribb. Nyugi. Ha stresszelsz, befeszülsz, ès marha kellemetlen lesz a vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!