Hány kcal ehet egy cukros kismama?
Sziasztok!
Abban kérném a tapasztaltak tanácsát, hogy hány kcal bevitele szükséges a baba fejlődéséhez? A napokban derült ki, hogy állapotos vagyok a 2. babánkkal. A kisfiamnál terhességi cukros voltam, 160 ch diétát tartottam, viszont reggelente 7 egység inzulin is szükséges volt. Ezt szeretném elkerülni azzal, hogy már az elejétől odafigyelek a táplálkozásra. Viszont a 160 ch diétával 1200 kcal-t eszek, ami miatt félek, hogy nem elég a babának. Mit javasoltok? Nektek mi vált be? Esetleg 180 ch diéta mellé társuló 1500 kcal elegendő? Köszi előre is!
Nincs minimum, a magzat parazitaként működik ilyenkor, mindent elvesz, amire szüksége van. A szervezetedből, nem az emésztőrendszeredből.Tehát neked lehet hiányod valamiből, neki biztosan nem lesz.
A diétáról pedig dietetikussal kellene egyeztetni az te, EGYÉNI állapotod ismeretében és úgy felállítani a diétás tervet. Ami bevált másnak, az neked egyáltalán nem biztos, hogy be fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!