Kismama vagyok 2gyerekkel és egy folyton dolgozó élettárssal, volt így valaki?
Sógornőm volt/van így, 3 gyerkőce van, 3 éves, 2 éves és most egy 6 hós, neki is a férje dolgozott estig mindig, mikor a legkisebbet várta nehezen viselte, de hébe hóba volt segítsége, szomszéd néni, vagy anyuja, nem egyszerű de túl leszel rajta, és könnyebb lesz, ő is mondta voltak nehéz pillanatok, de jó dolgok miatt megéri és ki lehet bírni :)
Fel a fejjel lásd a jó oldalát :)
Most nehéz később könnyebb lesz, nem igazán értem miért jó sokaknak ilyen kis korkülönbséggel ráadásul 3 gyerkőcöt vállalni, és utána meg aggódni és nem örülni és stresszelni, én, hogy sógornőmnél látom hogy működik ez nem tudnám elvállalni. De ti anyukák ügyesek vagytok és meglepően jól tudjátok kezelni a kezdeti nehézségek ellenére is :) Én is örülnék, ha gyorsan túl lennék két terhességen is, de valahogy logikusan végiggondolva nekem szükségem lesz a nagyobb korkülönbségre 3-4-5 év. Persze, ha másképp hozza a sors, hát elfogadom :)
Kitartás, ha tudsz kérj segítséget, napi egy két óra is segítség, bár gondolom nemsokára ovi a nagyobbnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!