Van olyan kismama aki 18év alatt van? Hogy bírtátok ki az egészet? Nehéz volt? Nagyon megviselt az iskola?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 20:49
1/3 anonim válasza:
bár már nem vagyok 18év alatti,de suliba járok,te is?
engem nagyon megvisel,hogy egésznap ott kell ülnöm,a csontjaim ettől nagyon fájnak,semmi pihenés semmi nyugi nem volt eddig.majdnem fél időnél járok és már most unom.mi lesz később?
2/3 anonim válasza:
orvosi igazolással vagy javaslattal szerintem lehetnél magántanulo. ha a suliban is van erre lehetőség. járj utánna.
3/3 anonim válasza:
18 év alatti személy(ek), aki(k) nappali tagozatos iskolába jár(nak), a kiskönyv kézhezvétele után általában kérni szokta(ák) a magántanulói státuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!