Anyukak! Tudnatok nekem kepet kuldeni a 14 hetes koruli hasatokrol? Kinek latszodott mar? Hanyadik baba volt? Fiu vagy lany?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 17:37
1/7 anonim válasza:
Szia. Képet nem tudok felrakni, mert nem csináltam. Nem volt értelme. 12. héten még pont ugyanúgy néztem ki mint az 5. héten. Mondjuk én nem puffadtam. Mi a párommal a 17. héten vettük észre, h látszik már a hasam. Most vagyok a 21. hétben, és lassan kezdik felfedezni idegenek is, de még látszik az arcukon h gondolkodnak, h vajon csak sokat ettem, vagy baba van. 173 cm körüli vagyok és nem voltam vékony. A hasamon nem is azt vettem észre h nõtt, hanem h az úszógumim feszes lett. :)
3/7 anonim válasza:
Én sem tudok képet küldeni de semmi nem látszott, első baba. 14 hetesen már a puffadás is elmúlt.
18 hetesen már lehetett látni némi változást de lehet még azt is csak beképzeltem, inkább olyan 20 hetes korom körül kezdett nőni.
Kisfiú amúgy.
4/7 anonim válasza:
Talán 18 hetesen kezdett látszódni.. Addig csak puffadás volt :)
( első baba és kislány)
5/7 anonim válasza:
Nincs képem. Az elsőnél a 10. héttől már láttam, a 12-től már mások is észrevették. Ő kislány lett. A második, a fiam már nagyon hamar látszott, a 9. héttől vették . De én izmos, lapos hasú vagyok alapból és 45 kiló.
6/7 anonim válasza:
Nekem még a 20. héten sem vették észre a hasamon az idegenek egyik gyerekemet sem. Utána kezdett el ugrásszerűen nőni a pocakom, és kb. a 24. hétre lett egyértelmű. Pedig nem vagyok túlsúlyos, mindkettő terhességet 57 kg-val kezdtem (167 cm-hez).
7/7 anonim válasza:
Lányommal a negyedik hónapban kezdett látszani a pocim.
Most 9 hetes vagyok és akkora a poci, mint anno a negyedik hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!