Kismamák/Anyukák! Mi volt a legkellemetlenebb, legkínosabb velejárója a terhességeteknek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 19:06
11/11 anonim válasza:
Veszélyeztetett terhes voltam, az utolsó három hétben semmit nem csinálhattam egyedül kórházban voltam, fel se kelhettem mindenhez segítség kellett. Az áhított cél - a Baba minél hosszabb benntartása - mellett minden más eltörpül, ilyenkor de azért volt egy pont, kb cm-es lehetett a szőr a lábamon, amikor elegem lett abból, hogy a 30 fokban a kórházi ágyon a lábamat takargassam. A párom kedves volt és megborotvált. Nagyon extra lett és még szerencsém is volt, mert pár nap múlva szültem, úgyhogy nem úgy néztem ki mint valami makimajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!