38 hetes vagyok és egyszerűen megőrülök az allergiámtól. Van rá valami gyógyszer?
Figyelt kérdés
Egyfolytában trüsszögök, és fúlyom az orrom. Nem szedek semmi gyógyszert, mert úgy tudom hogy nem szabad. Valaki tudna nekem ajánlani valamit? Taleum szemcseppet azt használok.2008. szept. 5. 12:19
1/4 anonim válasza:
szokásos,de ca-t iszol? meg a c vitaminnak is hisztamin megkötő hatása van,az is lehet szedni..meg az olajfa is jó az allergiára,de azt is csak bizonyos mennyiségben szabad szedni...más nem jutt eszemnbe
2/4 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, szerintem semmit nem lehet szednünk rá. Sőt, én szemcseppről sem tudok, úgyhogy nagyon örülnék, ha az általad említett cseppet valóban lehetne használni, mert szárazra dörzsöltem a vörös, allergiás szemeimet. Megőrülök már! Ez a szemcsepp jó? Használ? És tényleg szabad nekünk, babásaknak?
3/4 A kérdező kommentje:
Szia!
A Taleum szemcsepp:
- Terhesség és szoptatás
Használata nem ajánlott a terhesség első három hónapjában. Eddigi vizsgálatok szerint nátrium-kromoglikát nem választódik ki az anyatejbe, így szoptatás ideje alatt is alkalmazható.
Napi adag: 3-4-szer 1-2 csepp, mindkét szembe csepegtetve.
Vény nélkül kapható! Szerintem jó, menj vegyél a patikába! :-)
2008. szept. 5. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!