Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama, aki 30...

Van itt olyan kismama, aki 30 fölött szülte az elsőt, és most a második babát várja?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, hogy bírja.Mekkor volt az első baba, amikor vállalta a másodikat?

Még nem vagyok várandós, de a környezetemben mindenki azzal traktál, hogy vállaljak be még egy csemetét.Döntésképtlen vagyok.

2010. márc. 7. 11:04
 1/6 anonim válasza:

Előre is bocs, hogy nem pont a kérdésre válaszolok, de a döntésednek szerintem elsősorban attól kéne függnie, hogy TE szeretnél-e még babát, nem pedig, hogy más traktál-e ezzel.

Egyébként nekem jó tapasztalataim vannak!

2010. márc. 7. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én csak félig tudok válaszolni,most töltöttem a 36ot,és májusra várom az első babámat.Ahhoz képest hál istennek ól birom,a terhességet,rosszullétem egyszer sem volt,egyedül a hátam és a derekam fájdogál,most már egyre többet.Szerintem simán bevállalhatsz ,persze ha szeretnéd egy második babát.29+6hetes kismami
2010. márc. 7. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:

35 éves vagyok, múlthét óta doki által is bevizsgált babás. Első babuka.

Csak akkor szülj, ha te is úgy akarod. Teljesen mindegy mások mit akarnak. Mert ez a te tested és a te életed.

2010. márc. 7. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
én 33 és 35 voltam, amikor szültem, de eszembe nem jutott közvélemény kutatást csinálni, hogy akarok-e még gyereket. Jövőre próbálkozunk még egy babával, mert nagy családot szeretnénk és akkor sem fog érdekelni, hog yki tartja jó öltelnek és ki tart felelőtlennek. Én úgy gondolom, hogy ha van kinek, van hova és van miből és mindenekelőtt, ha TE szeretnéd, akkor feltétlenül vállalj még babát. Minden nehézsége ellenére csodás reggel látni, hogy kinyitja a kicsi a szemét és szélsen mosolyog a nővérére, vagy épp fordítva, a nagy még magához sem tért, de már kérdezi, hogy hol a pici. 2 év van a lányaim között.
2010. márc. 7. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 34 évesen szültem a kisfiam, msot 17 hónapos, de már itt a pocaklakó, 9 hetes vagyok. én szívem szerint akár még 2 évet is vártam volna, de egyszer nem figyeltünk, és már be is költözött a pocakomba a tesó. De már nem bánom, így 2 év lesz közöttük, és kerek lesz a család. Nekünk a rokonok nem erőltették a babát, sőt.....de mi már kezdetektől 2 picúrt akartunk. A mi családunk, a mi döntésünk. Egy gyerek amúgy is mindig fiatalít, most is csak 30-nak mondanak, pedig van vagy 15 kg súlyfeleslegem is.....szerintem ha szeretnétek, akkor vállalj 2.-at is nyugodtan.
2010. márc. 7. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Én 34 évesen szültem.Nem volt semmi gondom a terhességgel.Sőt!Többet mozogtam, mint előtte.Még van pár hónapom (bizonyos okokból), hogy döntsek.

Aki várandós, annak boldog babavárást!

2010. márc. 8. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!