SZTK-ba vagy magánorvoshoz jártok terhesgondozásra?
Nincs pénzem magánorvosra, azért vannak jó tapasztalatok az sztk-król is?
Köszönöm a válaszokat.
az 1.babámmal magán dokinál kezdtem,a 2.vizsgálat után SZTK-ba mentem át.
most várom a 2.babám,szerencsére megúszom a szabadságolásokat,így eddig ugyan az a doki volt mindig.nagyon kedves,aranyos,precíz.Csak az a rossz,hogy baromi lassan halad a sor.minimum másfél óra várakozás alkalmanként
SZTK!
Teljesen meg vagyok elégedve vele, csak időpontra lehet menni, ezért nincs tömeg. Ha 50 kérdésem van akkor 50-re adnak választ. Orvostól is sok minden függ. Régebben jártam magánorvoshoz is, de az első alkalom után nem mentem többet. Ja és én mindig ugyanahoz a dokihoz megyek vissza.
Szia!
Én Komáromba járok SZTK- ba.. Nem lehet rá panaszom, egyik dokira/nőre sem. Nem kellemetlen a várakozás sem szerintem, addig is lehet ismerkedni, beszélgetni, tapasztalatokat gyűjteni más kismamáktól. Bár eddig hálisten nem kellett soha sem órákat várnom!
Én ajánlom. Nekem bevált!
Szia,
sztk, illetve nálunk van Nővédelmi Központ, de a kettő ugyanolyan.. igen sokat kell várni.. és rengetegen vannak.. de nekem sincs fölösleges pénzem.. és makk egészséges a kislányom :)
28h km :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!