Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SZTK-ba vagy magánorvoshoz...

SZTK-ba vagy magánorvoshoz jártok terhesgondozásra?

Figyelt kérdés

Nincs pénzem magánorvosra, azért vannak jó tapasztalatok az sztk-król is?

Köszönöm a válaszokat.

2010. márc. 7. 10:12
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nekem mind hasznos volt, és mindet felpontoztam!
2010. márc. 7. 13:31
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
Sztk- ba. Semmi negatív véleményem nincs róla azon kívül h van hogy sokat kell várni, de attól függ ugye mikor érek oda. Ha korán akkor elsők között vagyok.
2010. márc. 7. 14:09
 13/29 anonim ***** válasza:
73%

sztk-ba jártam , ügyeletesnél szültem, semmi problémám nem volt vele.

3 hónapos baba anyukája

2010. márc. 7. 15:26
 14/29 anonim ***** válasza:
73%
sztk-ba járok és teljesen meg vagyok vele elégedve.szülni pedig ügyeletesnél fogok.
2010. márc. 7. 19:20
 15/29 Brigitta04 ***** válasza:
86%

Szia.

Sztk-ba járok én is és megvagyok elégedve.Vizsgálatra reggel 8-ra odaszoktam menni és a legkésöbbi idöpont az max 10 óra de akkor már itthon vagyok!Persze van hátránya is midig más orvos vizsgál meg,de szerintem maximállisan elvégzik a vizsgálatot.Minden egyes alkalommal alaposan elmondták,mi miért történik!!!

Szerintem egyáltalán nem vagyunk hátrányos helyzetben azzal szemben aki magándokihoz jár!!!

2010. márc. 18. 15:08
 16/29 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem miért vannak lepontozva azok akik SZTK-ba járnak.

Teljesen normális dolgonak tartom.

A terhesség egy állapot és nem betegség!

37 hetes kismama

2010. márc. 18. 15:54
 17/29 A kérdező kommentje:

Kérlek, ne pontozzátok le a válaszokat!

Köszönöm, akik válaszoltak!

2010. márc. 24. 15:19
 18/29 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Nekem volt fogadott dokim,én így éreztem magunkat biztonságban.

Minket se vett fel pénz,de erre félretettünk.

Az SZTK-val nekem nincs jó tapsztalatom,de valószínűleg én fogtam ki hozzá nem értőket.

Boldog babavárást!

20 hós nagyfiú anyukája

2010. márc. 24. 15:30
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
nekem van fogadott orvosom de nőgyógyászati vizsgálatokra is hozzá jártam már évek óta nem direkt a terhességre fogadtam fel viszont egyszer volt egy kis vérzésem és ő pont szabin volt úgyhogy kénytelen voltam sztk-ba menni nagyon rendes volt velem a doki és a kórházba is mindegyik normálisnak tűnt mindenkinek szabad elhatározása hogy mire van szüksége van akinek lelkileg megnyugtatóbb ha van fogadott orvosa nem hiszem hogy ilyesmiért el kell elítélni valakit különbem meg én nem értem ezeket a lepontozásokat szerintem hülyeség nem is lenne szabad mindenkinek itt pontozgatni csak a kérdés kiírójának kellene eldönteni hogy neki menyire hasznos vagy nem hasznos a válasz
2010. márc. 24. 15:45
 20/29 anonim válasza:
100%
Szia!Én is magánba járok.Noha még nem vagyok terhes, de voltam egyszer, ami 6 hetesen elment. Szóval akkor rohantam a dokihoz, aki alposan megvizsgált küldött vérvételre, sztk-ba. Egy napom odalett, míg ez a kis félperces vérvétel megtörtént, és míg órák múlva megjött az eredmény. A dokim mondta, h. az eredményt vigyem el hozzá, (sztk.-ban is dolgozik) várjam meg.Már 2 órája vártam rá,mivel folyton szült. :) Aztán a véreredményemet megnézettem egy fiatal dokival aki éppen rendelt. Közölte, h. nem voltam terhes, kérdezősködött,h. nem e szedtem valamilyen gyógyszert, erre feleltem,h. nem, akkor én kérdeztem,h. akkor mi a fenéért lett 3 jófajta tesztem teljesen pozitív ha nem voltam tehes, erre nem válaszolt,kérdeztem tőle,h. akkor miért késett két hetet a menzim,erre össze vissza hablatyolt, h. biztos ciszta volt, meg kutyafüle, ami felszívódott,meg sorolhatnám.Annyira megalázott,és hülyének nézett, hogy az namég. Bent volt vele még 3 aszisztens féle, de azok is annyira lekezelően bámultak, meg flegmáztak. Megfogadtam,h. csak magánrendelőbe fogok járni nőgyógyászati kezelésekre, még ha erre kell félre raknom is.
2010. márc. 24. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!