Terhesgondozásra kell mennem nőgyógyászhoz és nem tudom kire bízni a 2 évesemet. Nagyon csúnyán fognak nézni, ha beviszem?
Nem! Miért? Ha nem tudod kire bízni, csak nem hagyhatod otthon!:)
De magándoki vagy sztk-s? Mert,ha sztk-s akkor viszont lehet,hogy sokat várni és lehet,hogy a pici nem fogja jól viselni!
Én mindig vittem, sosem néztek csúnyán, sőt. a Dokim már megszokta, hogy sokan viszik magukkal.
Neki is van két pici gyereke.
Sőt, még pici ajándékot is osztogat a gyerekeknek. Választhat lányos és fiús meglepi közül.
Nem hinném, hogy csúnyán néznének, de én a két évesemmel már pont nem csinálnám meg, hogy végig kelljen néznie amíg vizsgál a doki. Szerintem nem tudná hova tenni, esetleg meg is ijedne...
Pl. hasi UH-ra elvinném, fogorvoshoz is vittem már, meg masszázsra, de pont nődokihoz nem vinném.
Nincs egy szomszéd, vagy bárki arra a pár órára?
Hol laksz, én Bp. IV kerület, hozzám is beadhatod, komolyan! :o)
2 és 4 éves anyukája
16:06
Amúgy SZTK-ban a kisgyerekes kismamikat nálunk előre szokták venni!
14 hónaposom van, 35 hetes elmúltam, én is viszem, ez van :) viszek rágcsálnivalót, játékokat stb.
NST-re kell majd mennem nemsokára, akkor egy barátnőm vigyáz rá, mert ugye 1 székhez leszek kötve fél órára, nem tudok vele foglalkozni majd, de a terhesgondozásra simán bevittem, nem volt gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!