Miért nem mozdul a babám? 33 hetes vagyok, eddig mindig (tegnap is) végigviháncolt minden napot (főleg evés után, fekve alakított nagyokat, le nem állt), ma meg semmi.
Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam, csokit is ettem, feküdtm, atívkodtam, és semmi. Már másfél órája a sírás kerülget. Mi baj lehet????2008. szept. 5. 11:18
11/14 A kérdező kommentje:
Szia Utolsó Válaszoló! Neked hányadik héttől nem mozog olyan sokat - mikortól lassulnak be ált. a babák? Nem izgulsz már a szülés miatt? :-)
2008. szept. 5. 15:08
12/14 anonim válasza:
Szia!
Az első, és utolsó válaszoló vagyok, nekem kb a 35. héttől vannak olyanok, hogy 1-2 órára semmi, de teljesen semmi, alig várom, hogy megmozduljon, de szerencsére nagyon élénk kis magzat, mert állandóan mozgolódik - kivéve, mikor alszik - és igy nem aggódom miatta. Szoktam itt olvasni, hogy akár egész nap nem mozog, szerencsére nekem nincs ilyen. 38 hetes vagyok, és még most is aktív, igaz már tudom, mikor alszik.
A szüléstől nagyon félek, mert már ez a 2. szülésem lesz, tudom, mi vár rám, viszont annyira nyügös vagyok, hogy már várom is, mert se éjjelem, se nappalom, lassan csak egy nagy "has" vagyok.
Ne izgulj, minden rendben lesz! Boldog babavárást Neked!!
13/14 anonim válasza:
Ja kifelejtettem, hogy a mozgás, ilyenkor a vége fele, már nem olyan, mint régebben, hanem mozgás az is, ha például a kis könyökét, vagy térdét érzem. Vagy épp kifesziti magát, és pihinkél tovább. Érdekes dolgok ezek, el nem bírom képzelni, hogy férhet el odabent :)
14/14 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is gyakran mozog így, kinyomja magát, van, amikor csak picit áthelyezi magát, megint máskor rugdos. nagyon aranyosak!!! Nekem ő lesz az első babám - én is félek a szüléstől, de valahogy csak kijön onnan egészségesen. :-) Könnyű szülést és sok boldogságot a babával!
2008. szept. 6. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!