Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem mozdul a babám? 33...

Miért nem mozdul a babám? 33 hetes vagyok, eddig mindig (tegnap is) végigviháncolt minden napot (főleg evés után, fekve alakított nagyokat, le nem állt), ma meg semmi.

Figyelt kérdés
Már mindent próbáltam, csokit is ettem, feküdtm, atívkodtam, és semmi. Már másfél órája a sírás kerülget. Mi baj lehet????
2008. szept. 5. 11:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztos nincs semmi baj, nekem is voltak olyan napok, amikor órákig semmi, aztán beindult. Ha egész nap nem mozog, akkor lehet ok aggodalomra, de most ez a meleg lehet őt is megzavarja.
2008. szept. 5. 11:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia. Valószínű, hogy csak lustácska ma, vagy lehet, hogy front van, nálunk pl be van borulva, és az én babám is máshogy viselkedik, mint szokott. De hogy megnyugodj, menj a védőnőhöz szívhangot hallgatni, vagy a kórházba uh-ra. Nekem ha nagyon nem akar mozogni, akkor félig hasra fekszem, na arra rögtön jelez. Persze csak óvatosan. Minden jót!
2008. szept. 5. 11:22
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat! Én is oldalra szoktam feküdni, és akkor fél órán keresztül rakosgatja magát, annyira édi! Sőt, ha kezem odarakom a hasamra, akkor is bindul ált. Ma SEMMI... Tegnap voltam védőnőnél, tökéletes volt a szívhangja, a dokim, szülésznőm szabin van. Remélem, ez van, amit írtok, hog lustibb m és délután rázendít. Csak azért vagyok megijedve, mert ilyet még sosem "tett velem". Pl. hogy reggeli után nem ficánkoljon, ilyen nem volt a 20. hét óta...
2008. szept. 5. 11:26
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 33 hetes vagyok,máma az én babóm sem aktív,szerintem front.Ha félsz,és ideges vagy nyomás a kórház biztos ami biztos!üdv:Zsuzsa
2008. szept. 5. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Tényleg lehet a front az oka. Én a helyedben megböködném azért, vagy rázd meg a pocakod. Ha erre sem reagál, akkor a saját magad megnyugtatására menj el szerintem ma is a védőnőhöz, hogy hallgassa meg a szívhangját.

2008. szept. 5. 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Nálam is volt már ilyen kb. ugyanennyi idős terhesen, pedig aztán javában ment a lakásfelújítás mindenféle zöreje. Majdnem 3,5 órán keresztül meg se moccant, holott sivított a fúró meg a flex rendesen. Nagyon megijedtem, mozgattam a pocakomat, de semmi. Aztán fogtam magam, bekapcsoltam olyan zenét, amire mindig pörgött, fülhallgató a pocira, és nem telt belé fél perc, már rúgkapált. Hozzáteszem: szerintem ki nem állhatta az olyan zenét... :) Próbáld hanggal felébreszteni, de ha nagyon ideges vagy, inkább menj be a kórházba, ott megvizsgálnak.
2008. szept. 5. 12:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Biztos ez az idő... rettentő fülledt meleg van, én ma délelőtt majdnem elájultam, vert a víz...rémes volt...nincs kedvem semmihez, és jelenleg alig várom a másnapot, hátha jobb lesz... és most meg ez a szél is itt süvöltözik...

A babád is kedvetlenebb ma bizonyára, ne aggódj!

2008. szept. 5. 12:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Menj be egy kórházba, hogy nézzenek szívhangot mert nem érzed mozogni! Ettől megnyugszol és ott senki nem fog hülyének nézni. A gyerek életéről lehet szó és le van tojva ki mit gondol! Lehet, hogy ha elindulsz és enged a feszültség benned megmozdúl akár a kórház előtt-akkor nyugodtan fordulj vissza,ha nem akkor nyomás a szülészetre. A frontokra nem kell hallgatni, csak a megérzéseidre!Irány!!!
2008. szept. 5. 13:58
 9/14 A kérdező kommentje:
Kedves lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy írt! Már elkezdett mozogni és újra olyan,mint eddig minden nap! Nagyon megkönnyebbültem, jól rámijesztett a babácska! Mindenkinek sok boldogságot kívánok és köszönöm mégegyszer a megnyugtató szavakat!
2008. szept. 5. 14:41
 10/14 anonim ***** válasza:

szia!

az első válaszoló vagyok, örülök, hogy megnyugodtál, én is voltam nem is egyszer igy, és sajnos Te még leszel is. Nekem már nem mozog sokat, 38 hetes vagyok, de én is nyugodtabb vagyok, ha érzem, hogy csak egy picit is de megmozdul. Jó babavárást!

2008. szept. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!