Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A második cukorterhelést hány...

A második cukorterhelést hány hetes terhességig végezhetik el legkésőbb?

Figyelt kérdés
Már voltam egyszer a 26. héten, de magas lett, viszont azóta nem kért a doki ismétlést, bár mondta hogy majd kell, és most 31 hetes vagyok, és csak 4 hét múlva megyünk ismét a dokihoz. Nem lesz az már későn?
2008. szept. 5. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon magas lett. Több helyen olvastam, h nem ajánlatos megismételni, nehogy a babát megint ilyen magas vércukornak tegyük ki. Elhatároztam, h nem engedem, ha a diabetológus akarja. Azt mondta, nem LEHET megismételni, hanem kórházba kellett menni többszöri vérvétel miatt, h megállapítsák, kell-e inzulin, stb...mennyire lett magas?
2008. szept. 5. 10:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem lett még cukrom csak magas volt az eredmény, és gondolom ezért kell megint menni hogy nem nőtt e azóta, bár azóta diétázom, de a terheléses 7,5 lett és 7.8 a határ. Az éhgyomri jó volt.
2008. szept. 5. 11:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, kell-e ismételni. megijedtem, h nem lett jó, és ismételni akarnak. Nekem a főfőfőfő :) doki is mondtam, h nem szabad...Minden jót!
2008. szept. 5. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!