Mi van, ha kihagyom a cukorterhelést?
Veszélyezteted a születendő gyermeked.Attól,hogy PCOS miatt volt terhelésed és esetleg az jó volt. Ettől függetlenül vagy pont ezért kialakulhat a hormonális változások hatására a terhességi diabetes. Ennek szövődményeiről, a nagy gyerek stb olvashatsz rengeteget a neten. Olvass utána és mérlegel!
A te és a leendő nehezen sikerült gyerkőc érdekében.
Ezt a terhelésest azért csinálják,hogy a terhesség alatti cukor szintet nézik.
Lehet,hogy amúgy jó a cukor szinted,de a terhesség alatt változhat.És az,hogy te nézed otthon,az egy jó dolog,de nem hiába kell ezt a vizsgálatott megcsinálni.
Kellemetlen,de kell.Én is a héten megyek,és nagyon nem várom,de csak a babámra kell gondolnom.
Saját felelősségre lemondhatsz róla. Az én magzatom úgy kikészült tőle, hogy másodszorra én is inkább kihagyom.
Terhesen is havonta jártam pajzsmirigy és cukortesztekre, korábbi inzulinrezisztencia miatt.
21:05 vagyok.
Semmi olyan baja nem lett, de a reggeli terhelés után hajnal 2-ig nem aludt, és úgy ficergett, mint egy őrült egész nap. Egyszerűen érzetem, hogy nagyon-nagyon rossz neki.
Nagyon fontos ez a vizsgálat, hiszen tényleg megváltozhat a terhesség alatt az állapotod. Én is otthon mérem a cukromat, de nem hagytam ki a labort, mert az a pontos vizsgálat elméletileg.
Szerintem egyébként kihagyhatod, de a babád érdekében fontos lenne. Bár, az is igaz, ha valami kóros dologról lenne szó, az otthoni készülék jelezné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!