Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi van, ha kihagyom a cukorter...

Mi van, ha kihagyom a cukorterhelést?

Figyelt kérdés
Korábban már volt 2 cukorterhelésem PCO miatt (nem mutatott kórosat), most terhességi cukorterhelés lenne esedékes. Van cukormérőm, használom is rendszeresen, és nagyon nincs kedvem még egy cukorterheléshez. Mi van, ha kihagyom ezt a vizsgálatot?
2010. dec. 14. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ez újabban kötelező lett??? 3 éve senki meg se említett ilyen vizsgálatot, nem voltam, mindig jó volt a cukrom. Most ismét babát várok, 22.hét, még eddig megint senki nem mondta, hogy ilyet is kell majd.

egyébként szerintem bármilyen vizsgálatot, amit kifejezetten orvos javasol, butaság kihagyni ha egy mód van rá, nem véletlenül kérik. Szerintem kérdezz rá attól aki kiírt a vizsgálatra :)

2010. dec. 15. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy otthoni cukormérő,sose mutat olyan pontos értéket, mint egy laborban végzett vizsgálat. Hiába volt terhesség előtt rendben minden. Ez más állapot.
2010. dec. 16. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!