Meddig lehet titkolni egy terhesséset? Kb mikortól látszik egyértelműen?
A próbaidő alaphangon is 3 hónap. Kötve hiszem, hogy a kb. 26-30. hétig tudnád titkolni. Vagy hazudozol majd mindenkinek össze-vissza (beleértve a barátaidat, ismerőseidet, ugyanis nagyon kicsi a világ)? Jó indítás egy munkahelyen...
Nem vagyok jogi szakember, de szerintem egy ilyen jellegű szándékos megtévesztés miatt megütheted a bokádat.
Most csekkoltam, jól emlékeztem, hogy a terhesség kategóriában tettem fel a kérdést, nem a jogi akármiben.
Fel sem merült bennem, hogy 3 hónapig titokban tarthatom, egyszerűen csak nem szeretnék azzal nyitni, hogy szia terhes vagyok, van meló? A kérdést azért tettem fel, mert szerettem volna válaszokat kapni, hogy kb meddig lehetséges nem szóba hozni a dolgot. Ha 1 hónap után el kell mondani, elmondom, ha kirúgnak, kirúgnak, ha nem, akkor örülök, ennyi. Amúgy sem tartom hazudozásnak ha nem avatok be valakit azonnal az életem egyik legintimebb részletébe. Mint az egyik hozzászólótól megtudtam, ennek közlésére nincs is megszabott határidő, szóval nem értem, mi a gond azzal, ha nem csatolok egy pozitív tesztet az önéletrajzom mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!