Mensteuacio elott 6 nappal erezhetem, hogy terhes vagyok?
Jul. 4-en volt az utolso piros nap. Jul. 12-13-14-en voltunk egyutt a baratommal naponta tobbszor is. Augusztus 2-an kene megjonnie.
"Tuneteim":
-szedules, ilyenkor altalaban a latasom is elhomalyosodik, majd max fel perc mulva minden rendben. Ez naponta tobbszor is elofordul.
-hanyinger, torkomban gomboc. (tudom a hanyinger meg csak kesobbi tunet, de gondoltam azert hatha szamit valamit).
-menstruacio elott ilyenkor mindig faj a mellem, derekam, illetve a hasam nagyon gorcsol de eddig ennek semmi jele.
-felidoben kb barna folyasom volt ami par napig tartott.
-egy hete kb. szurkalo erzest ereztem a hasamban ami szinten par napig tartott.
-Hangulatingadozas.
A tudatlansagom miatt bocsanat, meg nem astam magam bele ebbe a temaba es nem is voltam meg ilyen helyzetben. Ill. meg annyit fuznek hozza, hogy nogyogaszhoz is kertem idopontot a verzes miatt, de meg sokara kaptam idopontot.
Szerintem a mell feszülés és a hasszúrka szokott lenni az elso jel, bar kinel hogy.... Hasonló tuneteim vannak, hanyinger, hasszúrka, úgy erzem kicsit nott a mellem illetve faj is... Tegnap pl azon elsírtam magam, hogy az utcánkban dudáltak a kocsik mert eskuvo volt... Ja es faradekony vagyok... Es kb zabalok, fel orankent muszaj ennem mert ugy erzem ehen pusztulok
En az idojarasnak tudom be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!