Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki ovu előtt 5 nappal...

Van aki ovu előtt 5 nappal lett terhes?

Figyelt kérdés
Utoljára ekkor tudtunk együtt lenni, mennyi így as esély terhességre?
2015. jan. 6. 06:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha tényként kezeljük, hogy TÉNYLEG akkor lesz az ovu, akkor elég kicsi ebben a hónapban. Ovukori együttlétből is mindössze 10-20% az esély, a spermák 48-72 óráig életképesek alapesetben. Nem azt mondom, hogy semmi esély, mert lehetnek extrém túlélő spermák és az ovu is lehet előbb, de nyilván nem ideális.

Biztatásképpen nézd meg ezek a görbéket, amikor "elvileg" nem is sikerülhetett volna:

[link]

:)

2015. jan. 6. 06:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 12+2 hetes vagyok most, hőmérőztem ovuig abban a hónapban, mikor megfogant a baba, így tudom mikor volt peteérés, illetve az UH által megállapított terhességi korból visszaszámolva is stimmelt a dolog.

Hát, mi négy nappal ovu előtt voltunk együtt utoljára, mivel láttam a hőgörbén, mikor volt ovu, nem is reménykedtem benne, hogy sikerülhet, megállapítottam, hogy erről most lecsúsztunk, majd kövi hónapban összehozzuk. Hát, nem csúsztunk le :) Elvileg 3-5 napig élhetnek odabent a spermiumok, mondjuk én nem gondoltam volna, hogy a 3 napnál több nagyon jellemző lenne, de nálunk például túléltek 4-et, szóval ki tuja :)

2015. jan. 6. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!