Meddig fog még tartani az az állapot amikor görcsölgetsz s ott lent olyan mintha feszítenének szét? 18hkm
Ne reménykedj szerintem, hogy elmúlik. Én nem tettem.. azóta csak rosszabb lett. Nő a méhed és ez sajnos kellemetlen tud lenni. Szedjél magnéziumot és azért nézesd meg magad a dokiddal. Egyébként állítólag ha nyílik a méhszáj, azt nem lehet érezni, szóval kár is aggódni emiatt. De nem ez okozza. Emlékszem amikor 18 hetes korom körül voltam, nekem is akkor lett nagyon kellemetlen és akkoriban itt rengeteg kérdést láttam itt ezzel kapcsolatban, szintén hasonló korú kismamáktól. Többen végezték dokinál aki mindent rendben talált. Én is kérdeztem az enyémet, csak legyintett, hogy normális. Meg amúgy is zárt voltam (vagyok azóta is). De jobb azért ha megnéz.
31 hkm
Én magnosolvot. Eleinte bérest szedtem de kevésnek éreztem. Magnosolv bejött. A magne b6 kis dózisú és rosszul is szívódik fel.
UH-n is látszik a méhszáj, engem a dokim csak úgy vizsgál. Nőgyógyászatilag egyszer vizsgált, akkor is mert kértem folyás miatt.
Szia!Én is magnerotot szedek és plusz magnéziumot ami sokat segít de még így is érzem a feszülést.Ne parázz a dokim szerint ez normális
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!