Ha tudom pontosan a fogantatás napját, akkor valószínű, hogy előbb szülök?
Mert a ciklusom 5.napján estem teherbe (ovuteszt,hőmérő,stb...,7. napon beágyazódásvérzés)Június 12.-én volt az utolsó mensim,és március 17-re vagyok kiírva.Viszont a baba méretei is nagyobbak:Bpd:105mm,Fl,79mm,THQ:112.A hasam nagyon lent van,1 ujjnyira van nyitva a méhszájam,jóslófájásaim vannak,de azok már kb 2 hete.
Szerintetek előbb szülök,mint márc 17?
Előfordulhat, hogy így hamarabb szülsz,de nem biztos, a barátnőmnek beültették a babát, úgyhogy ő is pontosan tudta, mikortól kell számolni, a dokija úgy is határozta meg a dátumot, de mégis 3 nappal a kiírt után szült:) Ettől még lehet neked hamarabb jön! Már nem sok idő!:D
Jó babavárást, és könnyű szülést!
ҝ
Szia!
Nekem is beültetésem volt úgyhogy tudom a napját,és mégis harmadik napon hordom túl éppen ma.Pedig még a ciklusom is rövidebb mint 28 nap és úgy tudom az is számít.
remélem Te szerencsésebb leszel:)
Köszi a válaszokat.Csak már attól félek,nem tudom majd megszülni,olyan nagy lesz.Az első fiam se volt kicsi,és a szülés se volt könnyű,de neki a 38 hetes uh-n kisebb eredményei voltak,és Ő is 4 kilóval született.Hát remélem kibújik mihamarabb:)
Nektek is könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!