Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért riogat mindenki azzal,...

Miért riogat mindenki azzal, hogy a terheléses vércukor vizsgálat szörnyű?

Figyelt kérdés
Ma voltam, már előre paráztam.Megittam a cukros vizet, tehettem bele citromot, szerintem egyáltalán nem volt rossz, sőt határozottan finom volt és jól esett.
2008. szept. 4. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Itt sajna senki sem mondta, milyen az a terheléses vizsgálat, és én naivan azt hittem, hogy olyan, mint az előző terhességemnél: reggel két zsömle és egy pohár tej, rá egy órával egy vérvétel, és kész. Hát nem. Mondjuk feltűnhetett volna, hogy éhgyomorra kellett menni... Levették az első adag vért, aztán amikor megláttam a fél literes műanyag poharat... Ah! És még azt mondta, hamar húzzam le. Fél litert?! Legyűrtem, de erősen kellett koncentrálnom, hogy vissza ne jöjjön. Egy óra múlva újabb vérvétel, majd újabb egy óra elteltével egy másik, de én már azt hittem, kiesik a szemem az éhségtől. Mindegy, túléljük mindannyian, de azért elég ramaty az egész. Még ha vittem volna citromot... :D
2008. szept. 5. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki, h fél liter vizet kaptál hozzá! :D Én csak 2,5 decit! Gondolhatod! Brrr...
2008. szept. 5. 23:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát nem örültem, mert a 2,5 deci hamarabb lement volna. :D
2008. szept. 6. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!