18+4 hetesen voltam dokinál, azt írta a papírra, h grav. S 19hét. Miért? Nov.11-re rendelt vissza labor miatt. Ez a vércukor vizsgálat lesz? Akkor mégcsak 22hetes leszek!
Vagy 22hetesen labor lesz,és két hét múlva meg vércukor,vagy hogy?
Nálatok hogy volt?
Második babám,de nem emlékszem ilyenekre,meg amúgyis nála teljesen máshogy volt minden (havonta uh,egy labor csak,stb),pedig két éve volt....
Köszi minden választ.
Szia!
A terheléses vércukor vizsgálat a 24-28. hétben végzik, és van 24. heti UH is.
Nem lehet, hogy valamilyen korábbi eltérő laboreredmény miatt hív vissza?
Én úgy emlékszem, hogy az AFP és a 24 hetes terheléses közötti nincs más vérvizsgálat.
Kérdezz rá az orvostól, biztos ami biztos! :-)
Hivatalosan 4 van + a legelső, amikor megállapítják.
12. hét, 18. hét, 28-32. hét, 38. hét:D
Van aki kéri, és van akinek a magándokija csinálja. A barátnőmnek is volt minden alkalommal, amikor ment a dokihoz.
Én a hagyományosakon voltam, plusz elmentünk egy 4d-re, és a végén volt 2 plusz uh, mert túlhordtam a kicsit:)
Első vagyok:
Én is 4 UH vizsgálatról tudtam. A héten megyek majd a 32 hetesre és ez lesz a hetedik (!), pedig tényleg elég lenne kevesebb is.
Köszönöm a válaszokat.
Itthon gondolkoztam,hogy sehogy nem jön ki,hogy 11-ére 24 hetes legyek.... Ezért gondoltam hátha ti tudtok segíteni!
Lehet akkor ad majd beutalót,és megmondja,h kérjek időpontot (sztk-ba járok,nem magánhoz,itt a vérvételre időpont kell) a vércukorhoz.Erre gondoltam!
Sima vérkép mikor lesz legközelebb?Hányadik héten?Amúgy az első vérvételen minden rendben volt,szóval amiatt nem rendel be előbb,AFP is oké,meg a kombinált is!
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!