Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért riogat mindenki azzal,...

Miért riogat mindenki azzal, hogy a terheléses vércukor vizsgálat szörnyű?

Figyelt kérdés
Ma voltam, már előre paráztam.Megittam a cukros vizet, tehettem bele citromot, szerintem egyáltalán nem volt rossz, sőt határozottan finom volt és jól esett.
2008. szept. 4. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
ez nem igaz !! jo kis narancslevet adnak aztan vesznek vert ennyi nem szornyuu !
2008. szept. 4. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szorny. Csak kellemetlen. Nem a lotty miat, hanem az hogy egy ora elteltevel ketszer boknek meg (engem ugyan azon a helyen), es az hogy a vegere mar kopog az ember szeme az esegtol. De szerintem is messze all ez a szornyutol.

30 hetes kismami

2008. szept. 4. 20:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem ilyen volt.Most voltam elöszőr és 2dl tejet és 1darab üres zsömlét kellet ennem.És két kémcsővel vettek vért.Így még nem tudom milyen a lötty.
2008. szept. 4. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Nálunk 2 órát kell utána várni és óránként böknek tehát 3-szor. De nem az a szörnyű, hogy szúrnak , hanem akinek hirtelen megemelkedik a cukra, mint pl. nekem szédültem izzadtam hányingerem volt. Ez egyénileg változó. Én ugyan össze nem estem de olyan is előfordul.
2008. szept. 4. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:

szia

hat en pco-s voltam, es nekem rendszeresen kellett, és nem mondtak, hogy tehetek bele citromot.

plusszba verszegeny vagyok, alacsony a vernyomasom, igy a vervetelek alkalmaval atlagban 6x szoktak megszurni.

teljesen megertem, akik azt mondjak szornyu, nem is várom :((

2008. szept. 4. 21:47
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha csak narancslevet kellett volna innom, én sem panaszkodtam volna...a cukros löttytől hányingerem lett, izzadtam stb. Ki lehetett bírni, de jól nem esett.
2008. szept. 5. 03:53
 7/13 anonim ***** válasza:

Osztom a véleményt...A narancslé vagy a zsömle tejjel persze, hogy jó, na de a 75g szőlőcukor 1,5dl vízben oldva szerintem már teljesen más kategória!! Persze, belefacsartam én egy egész citromot, de még így is pocsék volt, talán mert én vagyok édesszájú. Na de ember válogatja...No, meg elég nehezen oldódott fel. De nekem a legrosszabb tapasztalatom, hogy csak nehezen tudtam benntartani. Még jó volt, hogy akkor éppen esős idő volt és kinn a friss levegőn, nem hőségben tudtam sétálgatni.

De persze örülök, hogy Te ilyen könnyedén vetted!! Bárcsak én is...!

2008. szept. 5. 06:03
 8/13 anonim ***** válasza:
Bocs, NEM vagyok édesszájú!!
2008. szept. 5. 06:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Én is tartottam tőle, mert ne mbírom a tömény cukros dolgokat, de meglepetésemre egyáltalán nem lettem rosszul.

Azt hitte, hogy minimum émelyegni fogok.

A két szúrás nem kellems, de ki lehet bírni.

De volt aki nagyon rosszul lett, a wc-ben volt, mondta, hogy nem tudja, hogy hányjon vagy elájuljon.

2008. szept. 5. 08:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Simán rosszul lettem tőle én is! Szerencsére ki nem jött, de nagyon küzdöttem. Raktam bele citromot, mert a tömény, édes dolgokat én sem bírom, de nem sokat javított rajta. Nehezen oldódott, baromi meleg volt, háromszor böktek uazon a helyen, ami másnapra a duplájára dagadt. Szóval ki lehetett bírni, de kellemes élménynek nem mondanám.
2008. szept. 5. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!