Miért riogat mindenki azzal, hogy a terheléses vércukor vizsgálat szörnyű?
Szerintem sem szorny. Csak kellemetlen. Nem a lotty miat, hanem az hogy egy ora elteltevel ketszer boknek meg (engem ugyan azon a helyen), es az hogy a vegere mar kopog az ember szeme az esegtol. De szerintem is messze all ez a szornyutol.
30 hetes kismami
szia
hat en pco-s voltam, es nekem rendszeresen kellett, és nem mondtak, hogy tehetek bele citromot.
plusszba verszegeny vagyok, alacsony a vernyomasom, igy a vervetelek alkalmaval atlagban 6x szoktak megszurni.
teljesen megertem, akik azt mondjak szornyu, nem is várom :((
Osztom a véleményt...A narancslé vagy a zsömle tejjel persze, hogy jó, na de a 75g szőlőcukor 1,5dl vízben oldva szerintem már teljesen más kategória!! Persze, belefacsartam én egy egész citromot, de még így is pocsék volt, talán mert én vagyok édesszájú. Na de ember válogatja...No, meg elég nehezen oldódott fel. De nekem a legrosszabb tapasztalatom, hogy csak nehezen tudtam benntartani. Még jó volt, hogy akkor éppen esős idő volt és kinn a friss levegőn, nem hőségben tudtam sétálgatni.
De persze örülök, hogy Te ilyen könnyedén vetted!! Bárcsak én is...!
Én is tartottam tőle, mert ne mbírom a tömény cukros dolgokat, de meglepetésemre egyáltalán nem lettem rosszul.
Azt hitte, hogy minimum émelyegni fogok.
A két szúrás nem kellems, de ki lehet bírni.
De volt aki nagyon rosszul lett, a wc-ben volt, mondta, hogy nem tudja, hogy hányjon vagy elájuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!