Mi a véleményetek arról ha két keresztnevet ad valaki a gyermekének?
Figyelt kérdés
Üdv. Úgy néz ki,hogy kislányom lesz és gondolkozom,hogy két nevet fog kapni. Eddig nem akartam de mind a két név tetszik és nem tudok választani. Ez lenne a név : Csengeri Lia Norina . Vélemények?2015. júl. 24. 09:41
11/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a 2 keresztnév. Mindkét gyerekemnek 2 van. És a Lia Norina is tetszik.
12/17 anonim válasza:
Nekem is kettő nevem van, ráadásul nem is rövidek, minfettő 3 szótagú. általában együtt is használom őket és a gyerekem is két nevet fog kapni, ehhez ragaszkodom. ráadásul szép csengésű, dallamos nevet találtatok, szerintem maradjon (bár én lehet, hogy megfordítanám Csengeri Norina Liára)
13/17 anonim válasza:
Ez sztem hülyeség, h majd választ. A gyerek általában azt a nevét használja, amin szólították a szülei, a másodikat általában soha le nem írja, soha be nem mutatkozik vele, csak hivatalos helyeken. A legtöbb két nevű ismerősömről felnőttként tudtam meg, h van 2. keresztneve is, mert nem használta. Szerintem felesleges nyűg a két név, ez csak a szülők dilije, mint a baldachin színe.
14/17 anonim válasza:
Tetszik a Csengeri Lia Norina. Nekem is két nevem van, és szeretem. Nővérem kevésbé szereti, mondjuk neki nem tetszik a második neve. Én úgy tervezem, hogy két keresztnevet fogok adni majd a gyerekeimnek.
15/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép a Lia Norina, én is 2 nevet fogok adni a gyerekimnek! :)
16/17 anonim válasza:
Nagyon szép név, remek párosítás.
17/17 anonim válasza:
Régen is adtak 2 keresztnevet.Sőt! Én Adrienn Ágnes vagyok, bár a másodikat nem használom.... páromnak is két keresztneve van....
de a fiamnak csak egyet adtam
A Lia Norina párosítás tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!