Mi a véleményetek arról ha két keresztnevet ad valaki a gyermekének?
Nekem tetszik.
Két nevem van,én megszoktam. Igaz utálom, ha a másodikon szólít valaki. Ráadásul nem adtam le esküvő után így egy katasztrófa ha alá kell írni mind a 4-et. Én nem gondolkoztam két neven a fiammal.
Nekem nagyon tetszik így a két név! Nekem is két nevem van, nálunk a családban szinte mindenkinek, úgyhogy majd a gyerekemnek is két neve lesz. Szeretem azt, hogy ha külföldre megyek, akkor hasznàlhatom a második nevem, mert az elsőt kint nem tudják rendesen kimondani. Az is tetszik, hogy van választási lehetőségem, hogy melyiket használjam. A másodikat nem használom olyan gyakran, de nekem akkor is valahogy a személyiségem része.
Úgyhogy ha neked tetszik, akkor legyen két neve, én támogatom :)
Mindenkinek a saját dolga, mennyi és milyen nevet ad a gyerekeinek.
Mivel a véleményem kérdezted... nem, nem tetszik nekem sem ez az összeállítás így.
Az én fiamnak egy keresztneve van, mert... mert nem tudom, mert csak. Pedig még a kórházban is kérdezték, hogy tutira nem akarok még egyet?
Szerintem szép, egyáltalán nem csicsás.
Az én lányom Nóra Elizabet. Az Elizabet gyerekkorom óta a kedvencem, a Nórát pedig a férjemmel választottuk közösen. (Ő ugyanis nem rajongott az Elizabet névért :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!