31 hetes kismamák hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon jó a közérzetem. Ismét nagyon aluszékonynak érzem magam. A kicsikém nagyon sokat mozog, és most a hólyagom van terítéken, mindig azon fekszik.2010. márc. 6. 07:47
1/3 anonim válasza:
mi is eppen 31 hetesek vagyunk. a kozerzetem szerencsere nagyon jo, az alvassal az a gond, hogy fajdogal a csipom, ezert eleg gyakran ebredek meg ejszaka.a holyag a mult heten nalunk is kedvenc volt es a mozgasat is intenzivebben erzem, bar tobb helyen olvasom, hogy mostantol lelassul. en nem igy tapasztalom, de persze nem banom, nagyon szeretem erzni:)a sav sem zavar szerencsere, osszehasonlitva masokkal, este lefekveskor egy rovid ideig erzem, aztan megszunik. mondjuk a hazimunkaban kezdem erezni, hogy lassabban haladok mint regen. hat igy vagyunk mi:)
tovabbi jo babavarast!
2/3 anonim válasza:
Én 30 hetes leszek jövő héten, a közérzetem nekem is jó, nagyon sok energiám van, a babával minden rendben, nagyobb is a korához képest 2 héttel, éjszaka és reggelente nagyon sokat járok pisilni, valószínűleg a hólyagomon csücsül vagy nyomhatja, nagyon sokat mozog aminek én örülök is. Ti hogy fogtok szülni? Az én dokim ragaszkodik a császárhoz, azt mondta nem akar kockáztatni.
3/3 anonim válasza:
elozo vagyok. A szulessel kapcsolatosan egyelore termeszetes uton, ugy indulunk, en is ugy szeretnem, doki meg meg nem mond mast. Termeszetesen keszulok arra az eshetosegre is, hogy csaszar is lehet, ez a folyamat soran barmikor bekovetkezhet, jo erre is keszulni, mert elore nem tudni pontosan hogy alakul majd es ne legyen nagy meglepi. Lenyeg a kisbabam egeszsege meg az enyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!