Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha esetleg valami van a...

Ha esetleg valami van a vizeletemben akkor azt itthon pisilésnél látható? A legutolsó vérkép-vizelet leletemnél ott volt a vizelet fehérjénél, hogy pozitív.

Figyelt kérdés

Doki azt mondta erre a leletre, hogy ez még elfogadható. Augusztusban kell mennem megint laborba.18 hetes vagyok és még nem éreztem mozogni a babót,csak keményedést és feszítgetést,szúrkálást.Remélem nincs baj.

3.terhességem.

2015. júl. 22. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy + már 11 hetesen is, 24 hetesen is de akkor már voltak más gondok, (baci és fehérvérsejt sok) arra kaptam gyógyszert és a kontrollon már a fehérje is eltűnt. De 11 hetesen egyaltalan nem aggódott miatta a doki, elvileg valamilyen szinten normális terhesség alatt. De ha van panaszod, akkor kérj egy beutalót vizeletvételre.
2015. júl. 22. 10:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta a házi doki,hogy terhesség alatt normális a több fehérje.Panaszom nincs.Nem csíp,nem fáj stb..
2015. júl. 22. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Normális igen :) De mérd a vérnyomásodat otthon, mert ha az is felugrik és a vizeletedben is van fehérje, könnyen lehet preeclampsia. Ez egy babára és mamára is életveszélyes állapot, ami miatt azonnal császároznak.

De ilyen neked természetesen nem lesz, mert gyönyörű szülésed lesz valahol a 40. hét körül :) Csak mondom, hogy figyelj oda rá :)

De tényleg természetes a fehérje :) Mennyiségétől függ, hogy te otthon látod-e.

Bocsánat, ha megijesztettelek :)

Egy szülésznő

2015. júl. 22. 10:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Picit ijesztő :) De itthon egyből mérem a vérnyomásom amikor fáj a fejem s eddig nem volt még magas.Valamikor nem éri el a 110/72-őt.
2015. júl. 22. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!